W niemieckiej TV właśnie głośno polewają z Orzechowskiego i jego tekstu o Podolskim. Prawie nie znam niemieckiego ale najważniejsze się da skumać...
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Tym bardziej, ze Podolski nie ma polskiego obywatelstwa. Ma tylko niemieckie.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Podolski być może nie ma w tej chwili polskiego paszportu. Ale w każdej chwili może go mieć. Jako dziecko polskich obywateli urodzone w Polsce, nie będzie miał jakichkolwiek kłopotów z potwierdzeniem polskiego obywatelstwa, które uzyskał w momencie urodzenia. Paszport dostanie od ręki.Comment
-
No powiedzmy Smarzyński i na pewno Unton,a kto jeszcze jest taki znany?U nas jest sporo zawodników z pierwszoligową przeszłością Skrzypek ,Biliński,Walburg,Parzy ,Chifon,epizodów w ekstraklasie miało jeszcze kilku zawodników,także tego się nie obawiam.Gorzej jeśli chodzi o formę,plus ,że Zatoka rozegra jeden mecz na neutralnym boisku,a drugi na wyjeździe.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Jest paru piłkarzy z dużym doświadczeniem, choć niekoniecznie z I ligi. Na pewno ich nazwiska nie są anonimowe dla osób zorientowanych w trójmiejskiej piłce. Za Zatoką przemawia to, że ma za sobą sezon rozegrany "na poważnie", a walka o awans trwała do ostatniej kolejki. Potrafili poradzić sobie z presją, z jaką Pogoń nie miała w ogóle do czynienia.Comment
-
Jest paru piłkarzy z dużym doświadczeniem, choć niekoniecznie z I ligi. Na pewno ich nazwiska nie są anonimowe dla osób zorientowanych w trójmiejskiej piłce. Za Zatoką przemawia to, że ma za sobą sezon rozegrany "na poważnie", a walka o awans trwała do ostatniej kolejki. Potrafili poradzić sobie z presją, z jaką Pogoń nie miała w ogóle do czynienia.
Mam nadzieję,że się uda wejść wyżej,gdyż od tego jest uzależnione kupno 4-6 nowych piłkarzy.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Na Euro po wczorajszym śmiesznym meczu grecko-szwedzkim, dziś jeszcze śmieszniejszy mecz szwajcarsko-turecki. Choć dla Szwajcarów, to raczej tragikomedia - ale zawsze mogą sobie powiedzieć, że w piłkę wodną byli lepsi...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
No i po fuzji Dyskoboli i Śląska.Ciekawe co teraz z Piastem?Czybędą baraże?Kto zagra w pucharach,bo już są zgłoszone przecież kluby,Co Zrobi Drzymała-zagra w Grodzisku,czy poszuka sobie inne koło ratunkowe???
Więcej http://sport.onet.pl/0,1248675,1767548,wiadomosc.html
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
No i po fuzji Dyskoboli i Śląska.Ciekawe co teraz z Piastem?Czybędą baraże?Kto zagra w pucharach,bo już są zgłoszone przecież kluby,Co Zrobi Drzymała-zagra w Grodzisku,czy poszuka sobie inne koło ratunkowe???
Więcej http://sport.onet.pl/0,1248675,1767548,wiadomosc.htmlLast edited by anteks; 2008-06-12, 07:11.Mniej książków więcej piwaComment
-
Barażu i tak nie będzie (chyba?), bo to wynika z nieprzyznania licencji Polonii Bytom i z "utrzymania się" Widzewa...
Tu i ówdzie chodzą słuchy, że prezes Drzymała podobno ma się dogadać z prezesem dużej firmy deweloperskiej, któremu znudziła się już zabawka w postaci II-ligowego klubu piłkarskiego...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
No i niestety Piszczek, którymiał uratować naszą reprezentację doznał kontuzji. Tak się kończy poddawanie normalnemu reżimowi treningowemu nieprzygotowanych piłkarzy. Kolejna po Kuszczaku kontuzja na wlasne życzenie. A zatrudnilismy genialnego ponoć fizjologa rodem z Holandii. Mam nadzieję, że kontuzję obu piłkarzy nie będą powazne.Comment
-
Z tą fuzją kompletnie mnie zaskoczyli. Najpierw miesiące utarczek, gadania, podpisywania, ustalania, przekonywania wszystkich jakie to złoto. A teraz, gdy już wszystko ustalono i nawet zagorzali kibice Śląska powiedzieli "ok" bach - i fuzji nie ma. Oficjalnie - ponieważ nie wszyscy byli za, jakieś takie pokrętne wypowiedzi baju baju. Nieoficjalnie - Drzymała po prostu chciał się pozbyć bazy treningowej w Grodzisku za te 20 pare milionów złotych, które miasto miało mu zapłacić w zamian za akcje tego nowego tworu. Pisałem już wcześniej o wątpliwościach przy tej całej umowie, ale oczywiście byłem rugany, że jak to tak o dobrodzieju pisać i w ogóle reprezentuje poglądy "kibolskie".
Bayern 71 - piszesz nieco pesymistycznie ale nie bez racji. Dzisiaj się okaże jak to jest naprawdę.
Zaskoczyło mnie wystawienie Saganowskiego, ale jak się powołało takich a nie innych to takie pole manewru potem się ma...Last edited by babalumek; 2008-06-12, 16:39.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
Comment