przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Comment
-
Nie, o moją naiwną wiarę w Twoje choćby szczątkowe poczucie smaku, bo o wyższe uczucia już Cię nie podejrzewam po tych kilku występach na forum na temat Euro...Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
-
Co ma z tym wspólnego poczucie smaku czy wyższe uczucia? Każdy kibicuje komu chce i tyle.Comment
-
Dla naszego kraju niekorzystne to może być trzęsienie ziemi, agresja Rosji i Niemiec czy gwałtowne załamanie kursu złotówki. Wygrany, przegrany lub zremisowany mecz jest doskonale obojętny.Comment
-
Comment
-
-
Cel został osiągnięty. Wartość transferowa Rogera wzrosła kilkukrotnie, reprezentacja może się udać na zasłużone wakacje.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!Comment
-
Doceniam to, że w takiej chwili chcesz mi poprawić humorComment
-
Ostatnie miejsce w najsłabszej chyba grupie...
Tylko nie wiem, dlaczego w dzisiejszym meczu nie grał od początku Smolarek - Jego wejście nieco ożywiło to żenujące spotkanie, ale to już bez znaczenia.
Teraz wszystko wróciło do normy, znowu można sobie wybrac faworyta w każdym oglądanym meczu Dobrze, że Austria nie wyszła z grupy, to byłby dopiero wstyd...
P.S. Turcy wczoraj znowu porządziliLast edited by iron; 2008-06-16, 22:24.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
Comment