przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Ja się cieszę, że Niemcy przeszli dalej. Skoro wygrali z Austrią, wynik polskich kopaczy jest mi na miękko.Comment
-
Roger stał sam na sam z pustą bramką...?
"eksperci" twierdzą że był na spalonym, ale ja się chyba nie znam, że musi być przedostatni przeciwnik???
jak to jest?
tak tylko pytam, co nie zmienia faktu że Polacy zagrali fatalnie na całym turnieju
Comment
-
Taka różnica, że oni rzekomo niewykształceni osiągnęli coś w swoim życiu i poświęcili się swojej pasji. W dodatku mogą reprezentować nasz kraj (w tym Ciebie). Narzekasz? Skoro coś Ci się nie podoba, to sam wyjdź na boisko i zagraj lepiej (co już jest niemożliwe, bo nigdy nie dorównasz tym "nie wykształciuchom").
Każdy z nich jest piłkarzem, a ty "kibicem", który jest z reprezentacją wtedy kiedy jest dobrze...Comment
-
Ja nie cieszę na forum japy po bramce dla przeciwników. I to jest nie mój problem, ale Twój widocznie. Albo innych z Tobą... Od początku EURO walisz na kilku wątkach teksty, które świadczą o tym, że może powinieneś lepiej przenieść się na jakieś niemieckojęzyczne forum. Wiem, że jesteś prowokatorem, ale wszystko ma swoje granice.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
ART, przenieś te kilkanaście postów do Przechmielin, a najlepiej razem z arcym...Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Z tymi ich osiągnięciami i pasją to byś nie przesadzał. Że zarobili, to i owszem zgodzę się. Między innymi dzięki takim jak ja, którzy płacą za Canal+ żeby ligę angielską i żużlowe GP oglądać.
Oczywiście, że nie wyjdę grać. Wybrałem w życiu inną drogę. Ale gdyby wypuścić na boisko 11 forumowiczów, to okazałoby się, że im przynajmniej zależy i dają z siebie wszystko. Nie na pół gwizdka.
Jestem z moją ulubioną reprezentacją Niemiec na dobre i na złe. Tak na ME 1996, jak i 2000 i 2004. I nie raz dostarczyli mi powodów do frustracji, choćby przegrywając z Bułgarami w 1994 na MŚ, czy remisując z Łotwą na ME.Comment
-
Ja nie cieszę na forum japy po bramce dla przeciwników. I to jest nie mój problem, ale Twój widocznie. Albo innych z Tobą... Od początku EURO walisz na kilku wątkach teksty, które świadczą o tym, że może powinieneś lepiej przenieść się na jakieś niemieckojęzyczne forum. Wiem, że jesteś prowokatorem, ale wszystko ma swoje granice.Comment
-
Jeśli przeciwnicy Polaków w jakiejkolwiek dziedzinie nie są Twoimi przeciwnikami, to nie chce mi się z Tobą gadać. Ja w każdym razie bym się z tym głośno nie obnosił, bo przywiązany jestem do swojej dotychczasowej fizjonomii.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Wybrałeś w życiu swoją drogę, a oni swoją. W takim razie jakim prawem ich oceniasz? Może to ty wybrałeś dupiastą opcję, bo nie zarabiasz 50 tysięcy w miesiąc? (jeśli tyle zarabiasz, to jest to zły przykład) Co do tego, że im nie zależało, to jest to tylko Twoje chore zdanie...Comment
-
Ciężko nie nazwać tego pasją...
Wybrałeś w życiu swoją drogę, a oni swoją. W takim razie jakim prawem ich oceniasz? Może to ty wybrałeś dupiastą opcję, bo nie zarabiasz 50 tysięcy w miesiąc? (jeśli tyle zarabiasz, to jest to zły przykład) Co do tego, że im nie zależało, to jest to tylko Twoje chore zdanie...
Pasję to mają chłopaki w A-klasie. To są zawodowcy.Comment
-
Zapomniałem, że komentatorzy są wyznacznikami jeśli chodzi o temat pasji naszych reprezentantów. Szkoda, że nie poszedłeś ze swoimi dziwnymi stwierdzeniami na Pola Mokotowskie pod telebim. Ciekawe czy byłbyś tam taki odważny ze swoimi wypowiedziami...Comment
Comment