przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Nie gwizdnięty karny dla Portugalii, faul Ballacka przy trzeciej bramce, radość na twarzach wszystkich łosi.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Mecz w sumie ciekawy, ale jak zwykle wygrali Niemcy
Coś mnie na prorokowanie naszło i powoli widzę finał Włochy - Niemcy i go nie obejrzę, bo po co mam oglądac mecz drużyn, których nie lubię oglądac...
No i jeszcze widac, że Cristiano Ronaldo to utalentowana owszem, ale ciota - brak mu charakteru, zadziorności, walki. To nie jest i nigdy nie będzie wielki piłkarz.
Dziś szacunek dla Deco za walkę.Last edited by iron; 2008-06-19, 21:45.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
W którym momencie należał im się karny, bo nie zauważyłem?
Wszystkie łosie pozdrawiają tych, którzy nie mają po dzisiejszym meczu powodów do radości.Comment
-
Szacunek dla Ballacka. Był wszędzie, rządził na rozegraniu, rządził w obronie, strzelił bramkę. Szacunek dla Podolskiego, bardzo niewiele zabrakło mu do bramki roku.
Podolski to potwierdzenie tezy Beenhakera, że talentów w Polsce nie brakuje. Nie ma za to warunków, żeby je wyszkolić.Comment
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
No i pierwszy zwycięzca grupy poleciał.
Niemcy byli lepsi, ale uznanie bramki Ballacka to po prostu żenada. Zwykle nie narzekam na sędziów, ale w tym turnieju odstawiają takie numery, że czasem ręce opadają.
Dzień, w którym wywalą Ricardo z kadry, będzie pierwszym krokiem Portugalii ku lepszej przyszłości. Nie dość, że niewiele wyciąga i często wybija piłkę przed siebie, to jeszcze robi takie babole jak dziś.Comment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment
-
To niestety jest całkiem możliwe Włosi się rozkręcają,ale muszę obiektywnie napisać,że wczoraj Niemcy nie grali brzydko jak zwykle;z nami przeciętnie,z Chorwatami cieniutko, z Austrią bardzo przeciętnie,z Portugalią dobrze.To jest drużyna turniejowa i jest przecież na każdej ważnej imprezie od x lat.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
za onet.pl:
Jeden z polskich browarów w nietypowy sposób nagrodził Rogera za udany występ w mistrzostwach Europy. Dożywotnio będzie mógł za darmo pić dwa kufle piwa dziennie!
Brazylijczyk ucieszył się z nagrody, choć z niej nie skorzysta, bo w ogóle nie pije alkoholu. Nagrodę przekazał więc koledze z reprezentacji Markowi Saganowskiemu.
Więcej w "Przeglądzie Sportowym"
I to na razie najbardziej przegrany z naszych piłkarzy, bo truć go będą codziennie koncerniakiemLast edited by Ahumba; 2008-06-20, 07:48.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
Comment