I w ten sposób dowiedzieliśmy się, kto w kadrze lubi wypić.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
W końcu;ciekawe ,kto następny i kiedy
Bez litości dla Zagłębia!
Mistrz z 2007 roku spada definitywnie...
Mistrz z 2007 roku spada definitywnie... /Agencja Przegląd Sportowy
25 minut temu
Związkowy Trybunał Piłkarski Polskiego Związku Piłki Nożnej odrzucił w piątek odwołanie klubu KGHM Zagłębie Lubin i utrzymał w mocy decyzję wydziału dyscypliny o zdegradowaniu zespołu o jedną klasę rozgrywek.
Drużynie z Lubina pozostaje odwołanie się do Trybunału Arbitrażowego przy PKOl. Nie wstrzymuje to jednak procesu degradacji i mistrzowie Polski z 2007 roku zagrają w kolejnym sezonie w nowoutworzonej 1. lidze. Dodatkowo muszą zapłacić grzywnę w wysokości 70 tys. zł.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Czyli Arka weszła kuchennymi drzwiami ,a jak poleci Korupter i Cracovia, to wejdzie Znicz?(dostanie licencję...?) i Podbeskidzie?(też raczej będą mieli problem z licencją...).Ale jaja.
Wczoraj po raz kolejny zaskoczyła mnie Turcja,a ta bramka na 1:1 majstersztyk.Chorwaci po tej bramce widać ,że byli rozbici i postawiłbym wszystkie pieniądze na "Kebabów",że w karnych wygrają,szkoda,że nie mogłem
Sam mecz taki sobie,ale dogrywka była rozgrywana w niesamowitym tempie(mam nadzieję,że nasi reprezentanci to widzieli i wyciągną odpowiednie wnioski )
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
A wracając do Niemców - dobrze byłoby gdyby zostali mistrzami. Wtedy zawsze można by rzec, że z mistrzami przegraliśmy. Finał Niemcy - Rosja?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Ach, jak przyjemnie. Mecz do dogrywki na żenującym poziomie, ale grunt, że włoskie cwaniaki poleciały.
Ciekawe jak teraz będzie wyglądal mecz z Rosją (co tam, Wujciu, pisałeś o kacapach? ) Wychodzi na to, że wyniki grupowe nie mają przełożenia na fazę pucharową, do półfinalu przedarł się tylko jeden zwycięzca grupy, i to po karnych w bezbramkowym i w sumie bezbarwnym meczu.Comment
-
Co do meczu Włochów z Hiszpanią,to w drugiej połowie przysnąłem,nie szło po prostu tego czegoś oglądać.Przez cały mecz ledwo co wypiłem jedno piwo(fakt ,że prawie połowę tego pożal się Boże widowiska waliłem komara )
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Nie przegapcie tej niepowtarzalnej okazji, zwrot z inwestycji będzie bardzo szybki.Comment
-
Chyba będę kibicował Rosji, gra najładniej na tym turnieju a te 120 minuty dominacji i ataku non-stop na świetną Holandią to był najlepszy kawałek futbolu oglądany przeze mnie od dawna.
A u nas w klubie ciągle nowe twarze - szkoda, ze tylko działaczyTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Che, che - prawdę To akurat Holendrzy zawiedli, zagrali przeraźliwie słabo. Moje zdanie nt ruskiego futboła się nie zmieniło - jak wygrają w finale (z Turcją... ), to się zastanowię. Ale nie będzie im łatwo, bo Hiszpanie (chyba) mają już za sobą najgorszy mecz w tym turnieju.
A Turcy niesamowici po prostu, choć w ofensywie słabo sobie radzą, dopóki nie stracą bramki. To chyba jedyna drużyna, która może powstrzymać Niemców przed zdobyciem tytułu...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Tylko ,że nie będą mieli kim grać Ostało im się na półfinał 14 zawodników(kontuzje,kartki)Podobno rezerwowy bramkarz ma grać na obronie.Cieńko ich widzę...
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
-
Mnie się jednak wydaje, że te dwa mecze to nie przypadek. Oni po prostu nie dali Szwedom i Holendrom miejsca, zabiegali ich, stłamsili, przeżuli i wypluli. No ale zobaczymy. Nie mogę się też doczekać meczu Turków, choć rzeczywiście problemy ze składem mogą ich pogrążyć. Ale psychikę mają w tym turnieju jak skała, więc może wydrą Niemcom ten mecz z gardła.Comment
-
Comment
Comment