przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
-
Na mecze koszykówki pewnie identyfikatorów nie potrzeba. A wydaje mi się ze to własnie kibice korzykówki. Slask nie zagra w lidzeBrowar gawron to witaminy!!Comment
-
1. Widziałem tych "kibiców".
2. Jak mogą "kibice" jechać na mecz drużyny, której nie ma, a rozgrywki się jeszcze nie zaczęły?
3. Meczu piłki nożnej Śląska Wrocław wprawdzie też jeszcze nie ma, ale kolejna powinna się zacząć tydzień temu, a kibice kupili sobie pociąg na wyjazd. Teraz prawnik sprawdza, jak mogą się wykpić z opłaty za zamówiony pociąg.Last edited by Krzysiu; 2008-07-30, 21:46.Comment
-
Koszty wynajętych pociągów powinna pokryć Ekstraklasa SA.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Cyrki w Lublinie wyczynia policja. NIe rozumiem i nigdy nie zrozumniem dlaczego policja ma decydować kiedy odbędzie się mecz/koncert/impreza. Jest organizator, on ustala harmonogram i nikomu nic do tego.
A tłumaczenie, że nie można rozegrać meczu w sobotę bo w niedzielę zaczyna się pilgrzymka powoduje, że tylko opadają mi ręce. Następnym razem pewnie jako tłumaczenie podadzą Giełdę BirofilistycznąTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Co się martwisz, pewnie dadzą Wam walkowera, jak w zeszłym sezonie Wiśle z Pelikanem A drwale z Motoru potrafią nieźle rąbać po piszczelach... piłkarzy szkoda.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Comment
-
Cyrki w Lublinie wyczynia policja. NIe rozumiem i nigdy nie zrozumniem dlaczego policja ma decydować kiedy odbędzie się mecz/koncert/impreza. Jest organizator, on ustala harmonogram i nikomu nic do tego.
A tłumaczenie, że nie można rozegrać meczu w sobotę bo w niedzielę zaczyna się pilgrzymka powoduje, że tylko opadają mi ręce. Następnym razem pewnie jako tłumaczenie podadzą Giełdę Birofilistyczną
Tak na serio,to Kogo oni chcą ochraniać
Teraz o meczu Wisły.Tak frajersko przegrać ,to jest sztuka,ale nasze eksportowe drużyny są w tym mistrzami(szkoda,że tylko w tym)
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Szczerze mówiąc, to chciałbym, aby Wisła odpadła już na tym etapie rozgrywek.
Z jednej strony udział w Lidze Mistrzów (wicemistrzów i drużyn z dalszych miejsc tabeli) to zastrzyk gotówki dla klubu. Ale co mnie obchodzi ich kasa.
Z drugiej strony natomiast, tak grająca Wisła, to będzie poruta dla niej samej, a dla osób oglądających jej mecze głęboki niesmak. Następni przeciwnicy słabość Wisły obnażą znacznie bardziej dotkliwie. Wiem, że jakieś drużyny muszą być dostarczycielami punktów, mięsem armatnim. Wg mnie nie musi być to Wisła, niech sobie odpoczywa w polskiej lidze.Comment
-
Ano frajerstwo; w Krakowie to 1-0 pewnie umęczą, a potem to już tylko płacz i zgrzytanie zębów - w kolejnej rundzie nie będzie drużyny, którą Wisła mogłaby pokonać taką grą. No, chyba że (tu kilka wyników, wybranych jak najbardziej tendencyjnie):
Glasgow Rangers - FBK Kowno 0-0
Anorthosis (Cypr) - Rapid Wiedeń 3-0
Anderlecht Bruksela - BATE Borysów 1-2
Czy dziś kolejne kompromitacje?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Oglądałem kawałek tego meczu i niestety, muszę zgodzić się z Pieczarkiem. Ewentualny awans Wisły do fazy grupowej byłby dla niej sukcesem, ale jednocześnie okazją do kompromitacji. Pamiętając występy Widzewa nie mogę nie odnieść wrażenia, że potencjalni rywale zrobili postęp, a nasze kluby ciągle drepczą w miejscu.Comment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
Comment