przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Heh, naprawdę aż tak stawiasz sobie za punkt honoru aby kogoś za wszelką cenę przegadać, że aż siedzisz i do bólu wyciągasz cytaty kogoś sprzed kilku miesięcy?? Grzelak widocznie wtedy mi się spodobał, teraz wiadomo że gra poniżej oczekiwań i kij wie czemu tak się dzieje. Może jakieś kontuzje, może trener go zatrzymał w rozwoju, może po prostu wtedy miał najlepszy okres gry w karierze. Ja oceniam to co widzę, dlatego uczciwie przyznałem że tą całą "ekstrakasę" znam głównie z tv, bo zazwyczaj chodzę na niższe ligi gdzie chłopaki grają czasem niezły futbol i nie są gwiazdeczkami, opłacanymi "zawodowcami". Moja ocena dotyczyła tego co widziałem w tv czyli tego jednego meczu. Jeżeli jesteś jakimś wielkim kibicem Lecha, chodzisz regularnie na mecze i interesujesz się tym mocno, co się w klubie dzieje i jak kto gra i na tej podstawie mocno bronisz tego Regnifo to może i masz rację - ale dla mnie w tym meczu w Wiedniu zagrał słabo i tyle.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
Byłem w Wodzisławiu i ..............nie powiem nic więcej.TRAGEDIA.Pal sześć wynik ale gra a raczej jej brak woła o pomstę do nieba.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Nasze gwiazdeczki w sobotę pokonały w Słubicach miejscową Polonię "czerwoną latarnię tabeli" po dramatycznym meczu 4:3.Gra dalej słabiutka,ale grunt ,że wygrali
Ciekawostką jest fakt ,że sędzia podyktował cztery rzuty karne przy stanie 1:1.Pierwszy w 73 minucie ,ostatni w 87.Nigdy nie spotkałem się z takim zdarzeniem ,a trochę oglądałem już meczy w swoim życiu.Najśmieszniejsze jest to ,że wszystkie wzbudziły sporo kontrowersji.Ja na meczu nie byłem ,ale widziałem urywki i mogę potwierdzić,że wszystkie były mocno naciągane.
Ciekawe kogo deleguje listek za siebie?Pewnie Kręcinę,albo Latę,czyli będzie ciąg dalszy syfu.
Kolejni kibice zaliczyli tzw.pusty przejazd,tym razem trafiło na Ruch(gratulacje dla działaczy i ochrony-podobno psy nic nie miały przeciw wejściu kibiców Niebieskich.)
Dziwi postawa kibiców Polonii,którzy w ramach protestu nie zrobili jak ostatnio Widzew,no cóż "awans" i sukcesy przesłoniły solidarność kibicowską...
Z innej beki,ceny biletów na mecz Lecha z Legią powaliły mnie na kolana.W Wielkopolsce to musi się nieźle zarabiać.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
W Wielkopolsce większość zaangażowanych kibiców kupiła karnety. Wysokie ceny na mecz z Legią to okazja, żeby zarobić na piknikach. Jak widać, w Lechu wiedzą jak to zrobić. I co gorsza, potrafią zapewnić takie warunki, że pikniki chcą przychodzić.Comment
-
Są na fali ,stadion zaczyna wyglądać europejsko i fajnie.To że wykupiono gdzieś kole dwanaście tysięcy karnetów też ekstra( u nas blisko 400 w tym mój hehhehe).,ale ceny biletów na mecz z Legią są w/g mnie kosmiczne.
Podobno Solorz zainteresował się Lechią i Śląskiem -już widzę konflikt oczyma wyobraźni typu Walter-Legia.
Jeszcze z innej beki po naszych przejściach fuzyjnych i piosenkach na nas ,podobają mi się teraz przyśpiewki na Kuchenkorza i DyskoPolo-szczególnie ta przeróba grupy Boys.
Jesteś szalona czy jakoś tam.Dobre.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Drugi rok z rzędu kibice Górnika nie obejrzą derbów Polonia - Górnik.W zeszłym roku mecz bez udziału publiczności a teraz bez kibiców gości.Powoli zaczynam dochodzic do tego,że to jesdnak już jest państwo policyjne.Ciekawe,ze inne mecze mozna rozgrywać z udziałem kibiców gości a ten akurat nie.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Drugi rok z rzędu kibice Górnika nie obejrzą derbów Polonia - Górnik.W zeszłym roku mecz bez udziału publiczności a teraz bez kibiców gości.Powoli zaczynam dochodzic do tego,że to jesdnak już jest państwo policyjne.Ciekawe,ze inne mecze mozna rozgrywać z udziałem kibiców gości a ten akurat nie.
Wyjazdy będą wyglądać tak ,że lista imienna,przed zakupieniem w klubie biletu zdjęcie,odciski palców,po drodze sprawdzanie listy,przed stadionem podobnie i oczywiście nie będzie szansy wejścia nawet dwie godziny po zakończeniu meczu(nie wspomnę o gazowaniu i pałowaniu)Last edited by Pogoniarz; 2008-09-24, 06:31.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Aj aj aj.Niby teraz to chodza sami mordercy i na stadionach leje się cały czas krew.Zejdz na ziemie "kolego" i zobacz mecz na żywo nie tylko w tv.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Tego nie powiedziałem. Ale jest zbyt wiele sytuacji, w których dochodzi do takich zdarzeń. I nawet jeśli dotyczy to 5 proc. spotkań, to skutecznie powstrzymuje od kibicowania na żywo tysiące ludzi. Zrozumieli to w Poznaniu i teraz 7 mln zł rocznie mają z biletów.Comment
-
Tego nie powiedziałem. Ale jest zbyt wiele sytuacji, w których dochodzi do takich zdarzeń. I nawet jeśli dotyczy to 5 proc. spotkań, to skutecznie powstrzymuje od kibicowania na żywo tysiące ludzi. Zrozumieli to w Poznaniu i teraz 7 mln zł rocznie mają z biletów.Last edited by kiszot; 2008-09-25, 01:54.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
Comment