Słownik języka polskiego podajeatałach-człowiek niezdarnie wykonujący zadanie. Wczorajszy mecz pokazał że stać NAS na wiele i czas szukać hotelu w RPA.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Oglądałem mecz CZ-PL na czeskiej telewizji. Komentatorzy chwalili sąsiadów z północy. Też kibiców, za śpewanie hymnu, podczas którego "mróz przeszedł po plecach" i bicie brawa po hymnie czeskim.
Na stadionie były trzey reklamy piwne:
1. Litovel
2. Bernard
3. "Czech beer" - czesi dla czeskich browarów zarejstrowali nazwę i będą tak promować czeskie tradycyjne piwo!Comment
-
A ja za żałosne uważam emocjonowanie się tymi patałachami, noszącymi dumne miano reprezentacji Polski. Po tym, co pokazali na międzynarodowych imprezach w ostatnich latach, jest to specyficzna forma masochizmu.Comment
-
Widocznie arcy ma pochodzienie niemieckie i kibicuje swojej drużynie . Uważam że nic w tym nie ma żałosnego wręcz przeciwnie jest wielkim patryjotomPolakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demonyComment
-
Comment
-
"Jestem Polakiem, nie kradnę samochodów, nie jestem pijakiem"
Arcy nie kibicuje drużynie narodowej, jest podejrzany, nie dorasta do narodowo-katolickiego ideału.
Może jeszcze go zlustrujemy?Lotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.Comment
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
O ile Ślązaka kiszota mogę zrozumieć (choć z dużym wysiłkiem), o tyle suwalsko-warszawski arcy ma tak ewidentne niemieckie pochodzenie, jak ja kameruńskie. Dla mnie to albo jakiś nie znany mi rodzaj szpanu, albo działalność czysto prowokatorska, albo po prostu zwykły "odpał".
I nie masz się z czym, gościu, obnosić. TyleToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Nie jestem ani suwalski, ani warszawski. Mój dziadek urodził się pod Gdańskiem przed I wojną światową i był ochrzczony w katedrze oliwskiej. W czasie II w. św. pracował w gdyńskim porcie, a nazwisko które obecnie noszę jest spolszczone. Przodkowie drugiego dziadka byli Niemcami osiedlonymi w Wielkopolsce.
Ja się z niczym nie obnoszę, w odróżnieniu od pewnego germanofoba z Torunia.
Becik, nie pierdol.Last edited by arcy; 2008-10-12, 23:04.Comment
-
Choć nie zaglądam tu bo mnie temat nie interesuje, ale nie przeginajcie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Przed Euro tez nas było stac na wiele a co z tego wyszło wszyscy widzieli.Zreszta podobnie było w Niemczech Korei czy Meksyku.Ostatni dobry występ Polaków to Mistrzostwa w Hiszpanii.Od tego czasu tylko się staczamy w dół.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
Comment