Też myśle że rywal Groclinu jest do przejścia, w losowaniu byli duzo lepsze zespoły ,więc powinniśmy się cieszyć bo szansa jest
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
-
Właśnie kończą się derby Barcelony pomiędzy Espanyolem a Barceloną. Mecz rozpoczęło jak zwykle 22 piłkarzy ale skończy chyba tylko 16. Z każdej drużyny wyleciało po 3 zawodników, bardzo "krwawy" pojedynek
ps.Też się nieźle wnerwiłem na Bawarczyków gryy.Comment
-
robox napisał(a)
Mimo 3 czerwonych kartek dla Barcy (Espanyol 2), wygrała ona na wyjeździe 3:1 .Comment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Od wczoraj na sportowych stronach w "sieci" można przeczytać o zainteresowaniu Niedzielanem klubu NEC Nijmegen ,uważam ten pomysł za chory przecież to sa sredniaki w lidze holenderskiej więc awans sportowy to napewno niebędzie,czyżby więc Niedzielanowi zależao na kasie ?Comment
-
krzysfryna napisał(a)
Od wczoraj na sportowych stronach w "sieci" można przeczytać o zainteresowaniu Niedzielanem klubu NEC Nijmegen ,uważam ten pomysł za chory przecież to sa sredniaki w lidze holenderskiej więc awans sportowy to napewno niebędzie,czyżby więc Niedzielanowi zależao na kasie ?
Pamiętasz ruchy transferowe Widzewa,Legii,Wisły-im bliżej LM tym wartościowych zawodników ubywało.
Przywiązanie do barw...ilu takich piłkarzy według tej idei postępuje?
Pewnie nic z tego nie wyjdzie,tak samo jak Dyskobolia kupiła już podobnoBatatę z Pogoni za trzech innych pilkarzy z Grodziska.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Trochę namieszał chyba menedżer Niedzielana: (za Onet.pl)
cyt.:"Niedzielan: Ten transfer to bzdury!
Według menedżera Karola Glomba Andrzej Niedzielan we wtorek miał polecieć do Nijmegen, żeby z bliska przyjrzeć się funkcjonowaniu klubu, który chce go kupić. Okazuje się, że napastnik Groclinu został w Polsce.
Menedżer Karol Glomb twierdził, że Niedzielan poleci do Holandii i już w środę może podpisać kontrakt z NEC Nijmegen. Inny współpracujący z Glombem agent piłkarski, Bernard Gryszczyk, oświadczył: - „Andrzej poleciał do Holandii i zostanie tam do niedzieli”.
„To bzdury. Nie poleciałem do żadnego Nijmegen. Wracam do domu na Święta, potem w Polsce spędzę Nowy Rok. Mam dość zamieszania wokół mojej osoby. Ciągle tylko transfer i transfer. A ja mam trzyletni kontrakt z Groclinem, który mnie obowiązuje!” – powiedział Niedzielan.
„Nigdzie nie lecę. Muszę zadzwonić do panów menedżerów i spytać, o co tu chodzi. Po prostu mam trochę wszystkiego dosyć. (...) Ja się naprawdę nigdzie nie wybieram. I nie chcę niczego komentować, nakręcać tego wszystkiego” – dodał napastnik Groclinu." koniec cyt.BIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Zwracajcie uwagę na źródło, z którego pochodzi wiadomość. Jeśli to Super Express albo Przegląd Sportowy, to ostrożnie podchodziłbym to podobnych doniesień. Myślę też, że i dziennikarze serwisów internetowych swój udział w kaczkach dziennikarskich mają, w końcu trzeba jakoś napędzać statystykę odwiedzin - wystarczy przyjrzeć się tytułom wiadomości (niekoniecznie sportowych) np. w Wirtualnej Polsce, po czym zapoznać się z treścią...Comment
-
Comment
Comment