Mnie się podoba. Daje poczucie przestrzeni, zapewnia lepszą wymianę powietrza i schnięcie po opadach.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziDzięki naszym wspaniałym samorządowcom ,którzy maja schizo-wizje zamknięto już kilka szkół,zlikwidowano przedszkola
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumek Wyświetlenie odpowiedziTylko że teraz z tego co wiem, to o miejsce w przedszkolu, szczególnie w dużych miastach, bardzo ciężko.
Dziwię się kolegom,oprócz oczywiście arcego,że ten projekt Wam się nie podoba
Zapomnieli też dodać trzy metrowego płotu z drutem kolczastym i fosy z aligatorami,no chyba ,że stadion zostanie oddany do użytku w 2050 roku i wtedy nie będzie już ruchu hools.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumek Wyświetlenie odpowiedziTylko że teraz z tego co wiem, to o miejsce w przedszkolu, szczególnie w dużych miastach, bardzo ciężko.
Podobno Ruch Chorzów wreszcie doczeka sie podgrzewanej murawy która mają robić na wiosnę.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziPodobno Ruch Chorzów wreszcie doczeka sie podgrzewanej murawy która mają robić na wiosnę.
Mówcie sobie co chcecie, kiedyś Francuzi protestowali przeciw pewnej paryskiej wieży.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jadoo Wyświetlenie odpowiedziGran Derbi Europa
Comment
-
Comment