Lech po wygranej w Rotterdamie, zagra w 1/16 Pucharu UEFA
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Nagrałem sobie ten mecz, włączam, a tu tylko 15 minut przedmeczowej pogadanki. A w sieci tylko jakaś wycięta ze środka analiza podczas powtórki bramki. Szukałem skrótów na youtubie i oczywiście pod Feyenoord-Lech trzydzieści linków do stron "Mamy wszystkie skróty!", a tylko na jednej czy dwóch ten kadłubowy fragment...
Wrrr. Jeśli ma ktoś link do tego meczu lub obszernych skrótów, będę dźwięczny.Comment
-
Może przy okazji wytłumaczy mu gdzie jest zwykle bramka drużyny przeciwnej, że atakując to po boisku się biega wzdłuż, a nie w poprzek, a piłkarz zwykle ma dwie nogi i obie do kopania.Comment
-
Ale musisz się zgodzić,że poziom kibicowania bardzo siadł od czasu jak policja ostro wzięła sie za walkę z chuligaństwem.Zbyt dużo przypadkowych widzów(czyt.teatralnych) na meczach.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Bo w Anglii trochę przedobrzyli - taki np. zakaz stania podczas meczu na niektórych obiektach sprawia, że atmosfera nie może być gorąca, no bo jak tu zdzierać gardło i się emocjonować na siedząco?
Z drugiej strony, mieli powody do radykalnej akcji.Comment
-
Comment
-
Sa na prawdę dobre ale niestety już tylko na nielicznych stadionach.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Kiszot, chodzi o skalę tego, co się działo. Teraz np. w takiej Europie Wschodniej chuliganka jest, można rzec, profesjonalna: trenują, pakują itd. A południowcy są po prostu p..., bo nie da się inaczej nazwać tego, co się dzieje w Argentynie i Brazylii.Comment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Hm... http://i42.tinypic.com/taj9rd.jpg
My zgodnie z przypuszczeniami dostaliśmy zakaz na dwa mecze wyjazdowe(za wydarzenia w Sosnowcu).Szkoda, bo wypady do Bydzi i Legnicy zapowiadały się ciekawie.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
Comment