Smuda dwukrotnie, z Widzewem i Legią odpadał przez Udinese. Teraz powinno się sprawdzic powiedzenie, że do trzech razy sztuka!
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziNo to podwójnie się ucieszę, jeśli przejdą dalej. Udinese gra taki klasyczny, cwaniacki włoski futbol, jakiego nie cierpię.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziSmuda dwukrotnie, z Widzewem i Legią odpadał przez Udinese. Teraz powinno się sprawdzic powiedzenie, że do trzech razy sztuka!Last edited by peixe; 2008-12-20, 13:56.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziA to ciekawe, bo taki Boniek twierdzi, że grają ofensywnie i przyjemnie dla oka.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziNo dobra, jestem italofobem.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziJa nie przepadam za atmosferą nienawiści towarzyszącą tym spotkaniom. Dodatkowo denerwuje mnie określenie "derby Europy"...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedzi"PZPN- łajdacy" albo "sędzia- kalosz"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jadoo Wyświetlenie odpowiedziUdinese jest do pojechania, lech musi tylko wyłączyć 3 najwieksze gwiazdy; Di Natale, Quagliarella i Inler, brzmi łatwo, nie?Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
No proszę, jest przykład. Z trzech gwiazd słyszał kiedyś o jednej, która to właśnie kiedyś miała szansę zagościć na dłużej w kadrze Włoch ale jakoś wyszło inaczej. Takich błysków formy i gwiazdorstwa (z naciskiem na to drugie) w Polsce też było sporo. Włosi obawiają się Lewandowskiego, czy to znaczy, że jest gwiazdą? Nie, bo gdyby nie trafili na Kolejorza to raczej nie dowiedzieliby się w ogóle, że ktoś taki istnieje. Najzwyczajniej przejrzeli kilka ostatnich spotkań Lecha no i wyszło, że taki młodzian trochę potrafiJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Nie no tak mi szczęka opadła, że teraz okłady robię
Trzeba być wielkim znawcą pisząc, że Di Natale (repraezentacja Włoch- 25 meczów(9bramek)), Quagliarella (9(3)) i Gokhan Inler (Szwajcaria- 23(1)) nie są dla maluczkich lechitów gwiazdami, nie próbuj ich do Maldiniego, Kaki, Del Piero, Ibrahimovica itp. porównywać
Co do Lewandowskiego... 1liga, Znicz Pruszków- 31(21), po tym sezonie ofert miał że , świaczyć o tym może choćby fakt, że Lech dał Zniczowi za niego 1,5mln...
Co nie zmienia faktu, że nie uważam go za gwiazdę, póki co to duży talent peace
Comment
-
-
Nie ma czegoś takiego jak półgwiazda. Więc albo nimi nie są albo skoro ich za gwiazdy uważasz to musisz ich porównać z tymi których wymieniłeś. Gwiazda to gwiazda.
A co do Lewandowskiego to angielskie media nazwały go "polskim Fernando Torresem" klik
Z innej beczki: Matusiak jednak postanowił pogodzić się z piłką i wzmacnia łódzki Widzew i mam nadzieję, że będzie z niego pożytekLast edited by peter007; 2008-12-22, 17:00.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
No więc gwiazda- pojęcie względne
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika www.widzewiak.plMatusiak podpisze we wtorek
Poniedziałek, 22.12.2008 16:11
Potwierdziły się informacje "Widzewiaka". We wtorek podczas konferencji prasowej Radosław Matusiak podpisze kontrakt z Widzewem. Łódzki klub rozesłał już do mediów zaproszenia na konferencję. Co prawda, w ich treści znalazła się jedynie informacja, że nastąpi uroczyste podpisanie kontraktu z nowym zawodnikiem. Bez trudu można się jednak domyślać, że chodzi właśnie o Matusiaka. Przecież nie o któregoś z młodych zawodników, testowanych podczas zamkniętych meczów castingowych.
Comment
-
Comment