Na najbliższy mecz Zagłębia Sosnowiec z Nielbą Wągrowiec bilety kosztują tylko 1 i 5 zł. Jest to ukłon zarządu klubu w kierunku kibiców za tragiczne ostatnio występy naszych skórokopów. Jednocześnie będzie to też kara dla wszystkich zawodników oraz sztabu szkoleniowego ponieważ różnicę w cenach biletów (odpowiednio 8 i 15 zł) pokryją w/w. W miastach Zagłębia pełna mobilizacja, ludzie kupują po 4-5 biletów i rozdają znajomym. Brawo dla zarządu.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziNa najbliższy mecz Zagłębia Sosnowiec z Nielbą Wągrowiec bilety kosztują tylko 1 i 5 zł. Jest to ukłon zarządu klubu w kierunku kibiców za tragiczne ostatnio występy naszych skórokopów. Jednocześnie będzie to też kara dla wszystkich zawodników oraz sztabu szkoleniowego ponieważ różnicę w cenach biletów (odpowiednio 8 i 15 zł) pokryją w/w. W miastach Zagłębia pełna mobilizacja, ludzie kupują po 4-5 biletów i rozdają znajomym. Brawo dla zarządu.
Zagłębie odpuściło sobie mecz w Policach ze wzgledu na zbyt "gorący" teren.
Do Bytomia Odra tez będzie miała problemy dojechać bo "nagle" sie okazało,że w jastrzębskie kopalnie w wielki czwartek normalnie pracuja a dla przewoźników priorytetem jest przewóz pracowników.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziZagłębie odpuściło sobie mecz w Policach ze wzgledu na zbyt "gorący" teren.
A co do Odry, to ostatnio działają nieźle (jak na swoje możliwości), więc może nie będzie tak źle.
Z kibicowskimi pozdrowieniami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziZagłębie odpuściło sobie mecz w Policach ze wzgledu na zbyt "gorący" teren.
Comment
-
-
Krew mnie zalewa jak widzę takich piłkarzy jak Henry. Wślizg obiema nogami w głowę Butta kwalifikuje się, co najmniej, na trzy mecze zawieszenia (nie, nie jestem kibicem Bayernu).
Maradona był o wiele lepszym piłkarzem ale szanował na boisku wszystkich - byle kopaczy i gwiazdy.
Ale dziś nastolatek zarabia dziesiątki tysięcy funtów a kiedyś starszym czyścił buty.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jablon Wyświetlenie odpowiedziCytat wybrałem przypadkowo. Naprawdę nie ma tu nikogo kto choć trochę interesuje się PRAWDZIWĄ piłką??
Poza niektórymi osobami to wszyscy jesteśmy kibicami.Jedni mniej a inni bardziej.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziI to dobre było, że buty czyścił albo torby nosił?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziCo rozumiesz pod hasłem "prawdziwa"?
Ale być może jestem zdemoralizowany cotygodniowym oglądaniem piłki na najwyższym poziomie i Orange Extraklasowe wypociny mnie męczą niemożebnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jablon Wyświetlenie odpowiedziPrzynajmniej uczyło pokory i szacunku.
Barca, ach Barca, !que campeones!
2 tempa szybsi, precyzyjni, no i ta finezja w rozgrywaniu akcji, jak po sznurku pyk,pyk,pyk Jeden z tych jednostronnych meczów, który nie był nudny
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jablon Wyświetlenie odpowiedziKrew mnie zalewa jak widzę takich piłkarzy jak Henry.Last edited by Jadoo; 2009-04-09, 10:51.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jablon Wyświetlenie odpowiedziPrzynajmniej uczyło pokory i szacunku.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziRozumiem. Przypomnij się więc na jakimś spotkaniu forumowym ze starszymi użytkownikami, miło będzie mieć przepłukany kufel między piwami.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jablon Wyświetlenie odpowiedziJa butów nie czyściłem i teraz szacunku i respektu nie mam. Niech se więc dziadki z plastika piją
Niestety 2 punkciki uciekły i to przez głupio straconą bramkę.Będzie bardzo ciężko tym bardziej,że Polonia przestała grac ofensywnie a zaczęła bardziej do tyłu.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Comment