przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Comment
-
Comment
-
Kolejny po Amice, Heko, Groclinie, Gawinie, Kmicie itd. klub z małej mieściny kończy karierę. Prezes Kolejarza Stróże postanowił dograć sezon do końca i wycofać klub z rozgrywek (liczy pewnie że w przypadku awansu opchnie komuś miejsce w 1 lidze).
Tak więc era klubów "zabawek" bogatych panów mija - na szczęście.Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borátComment
-
"Głąby" z PZPN pokładają się ze śmiechu, czytając takie zaklęcia jak powyższe. Oni mają władzę i pieniądze, a ty możesz sobie tylko pokrzyczeć na ustawionym meczu. Miliony frajerów wierzą, że to sport, a "głąby" z PZPN liczą kasę.
Gdybym miał obiektywnie stwierdzić, kto w tym układzie jest głąbem, to na pewno nie ci z PZPN.
Pozdrawiam i do niezobaczenia.
Twoje zdrowieComment
-
Nie wiem czy wiesz ale większość to była ekipa Stali Bielsko.Starzy z Sosnowca ze wzgledu na goracy teren nie zezwolili na wyjazd.Widocznie ci co pojechali to była wycieczka na własną rękę.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Naprawdę tak wielką przyjemnośc sprawia Ci robienie przykrości i krzywdy innym? Jeśli tak, to szczerze współczuje Twojej żonie. Święta kobieta.
Żeby nie być gołosłownym, kilka przykładów. W okresie swego uczestnictwa na forum miałem koflikty z : Marusią, Kiszotem, Emesem, Pieczarkiem, Artem. To tylko takie najbardziej jaskrawe przykłady. Jeszcze kilka osób można by wymienić. W tej chwili ze wszystkimi tymi ludźmi mogę przyjemnie porozmawiać i sądząc z kontekstu wypowiedzi nie traktują mnie jak wroga. Dlaczego? Bo Oni potrafili zauważyć. A Tobie tego brakuje. I to głownie Ty na tyn cierpisz. Sam pracujesz na swoją opinię.
Twoja opinia, Twoja sprawa. Twój wybór. W tym temacie powiedziałem swoje i nie chciałbym tego kontynuować. Dlatego proszę, zejdź ze mnie. Tak naprawdę będzie lepiej dla wszystkich.
Comment
Comment