Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot
Wyświetlenie odpowiedzi
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziKiszot ma rację, głównej ekipy nie było, a ci co pojechali zrobili to na "własną odpowiedzialność". No ale było, minęło. Nie jeden wyjazd jeszcze przed nami. Do zobaczenia.
No , ale w sumie to nie mój problem.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angasc Wyświetlenie odpowiedzi... kilka przykładów. W okresie swego uczestnictwa na forum miałem koflikty z : Marusią, Kiszotem, Emesem, Pieczarkiem, Artem ...
Nie uznaję pojęcia "zejścia z kogoś". Jak będziesz dalej obrażał takich, co nie mogą się bronić, to licz się z odzewem z mojej strony. A to czy będziesz obrażony, czy nie, jakoś snu z powiek mi nie spędza.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziJak będziesz dalej obrażał takich, co nie mogą się bronić, to licz się z odzewem z mojej strony. A to czy będziesz obrażony, czy nie, jakoś snu z powiek mi nie spędza.
Przypomnij mi jeszcze proszę, kogo w ciągu ostatnich miesięcy obraziłem. Poza Twoim i tylko Twoim przekonaniem o własnej wspaniałości i nieoomylności.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziA ja z nikim nie mam konfliktów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angasc Wyświetlenie odpowiedziGłąby, a zwłaszcza te z PZPN mają to do siebie, że nie potrafią myśleć.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziPotrafisz obrażać nieobecnych, to bądź przygotowany na to samo.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angasc Wyświetlenie odpowiedziPrzypomnij mi jeszcze proszę, kogo w ciągu ostatnich miesięcy obraziłem.
Można brzydko myśleć o gościach z PZPN, natomiast wyzwiska nie są konieczne.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedziOstatni apel nie jest skierowany do mnie, ale dziwię się, Twojej krótkiej pamięci.
Można brzydko myśleć o gościach z PZPN, natomiast wyzwiska nie są konieczne.
Pragnę tylko zauważyć, że była to odpowiedż na słowa kolegi Pogoniarz:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
Czy te głąby z pzpn-u w końcu zaczną choć troszeczkę myśleć?
I to jest właśnie sedno mojej rozmowy z Krzysiem. On ma pretensje tylko do mnie. Wybiórczo. I to nie jest pierwszy raz.
Comment
-
-
My w ostatnich dziesięciu meczach zdobyliśmy 28 punktów co zaowocowało pozycją lidera Wczoraj w Legnicy 3:1 do przodu.
Czyli : Lidera już mamy , za ch... go nie oddamy
U nas cały czas walka z pzpn o wyjazd do Bydgoszczy i jest iskierka nadziei, że się uda
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziLidera już mamy , za ch... go nie oddamy
Comment
-
-
Mecz w Stilonie najlepiej podsumował zawodnik gospodarzy Emil Drozdowicz- Widzew przyjechał po remis. I to niestety prawda, zawdonicy na wyjazdach grają tylko z myślą aby nie doznać kontuzji.
Jedynym pozytywem było odwiedzenie dwóch spelunek jak ze snów, cudownych jak bywały knajpeczki za czasów PRL. I napicie się Witnicy z beczki."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Gospodarz gra bez przekonania, goście prawie całą drugą połowę na czas, komentator coś w tle smęci... Czy to Puchar Ekstraklasy? Nie, to ćwierćfinał jednych z najbardziej dochodowych piłkarskich rozgrywek świata z udziałem jednego z najbardziej dochodowych klubów piłkarskich świata. Gdyby nie to, że muszę pracować, pewnie bym nawet nie pomyślał o oglądaniu tego czegoś.
Comment
-
-
Serce mnie boli jak to piszę ale padliśmy w Zabrzu.Najgorsze jest to,że żaby też nic specjalnego nie grały tak jak Polonia.No ale potrafili się spiąć na 10 minut i było po meczu.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment