przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
No , ale w sumie to nie mój problem.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Nie uznaję pojęcia "zejścia z kogoś". Jak będziesz dalej obrażał takich, co nie mogą się bronić, to licz się z odzewem z mojej strony. A to czy będziesz obrażony, czy nie, jakoś snu z powiek mi nie spędza.Comment
-
Przypomnij mi jeszcze proszę, kogo w ciągu ostatnich miesięcy obraziłem. Poza Twoim i tylko Twoim przekonaniem o własnej wspaniałości i nieoomylności.Comment
-
Można brzydko myśleć o gościach z PZPN, natomiast wyzwiska nie są konieczne.Comment
-
Pragnę tylko zauważyć, że była to odpowiedż na słowa kolegi Pogoniarz:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
Czy te głąby z pzpn-u w końcu zaczną choć troszeczkę myśleć?
I to jest właśnie sedno mojej rozmowy z Krzysiem. On ma pretensje tylko do mnie. Wybiórczo. I to nie jest pierwszy raz.Comment
-
My w ostatnich dziesięciu meczach zdobyliśmy 28 punktów co zaowocowało pozycją lidera Wczoraj w Legnicy 3:1 do przodu.
Czyli : Lidera już mamy , za ch... go nie oddamy
U nas cały czas walka z pzpn o wyjazd do Bydgoszczy i jest iskierka nadziei, że się uda
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Mecz w Stilonie najlepiej podsumował zawodnik gospodarzy Emil Drozdowicz- Widzew przyjechał po remis. I to niestety prawda, zawdonicy na wyjazdach grają tylko z myślą aby nie doznać kontuzji.
Jedynym pozytywem było odwiedzenie dwóch spelunek jak ze snów, cudownych jak bywały knajpeczki za czasów PRL. I napicie się Witnicy z beczki."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Gospodarz gra bez przekonania, goście prawie całą drugą połowę na czas, komentator coś w tle smęci... Czy to Puchar Ekstraklasy? Nie, to ćwierćfinał jednych z najbardziej dochodowych piłkarskich rozgrywek świata z udziałem jednego z najbardziej dochodowych klubów piłkarskich świata. Gdyby nie to, że muszę pracować, pewnie bym nawet nie pomyślał o oglądaniu tego czegoś.Comment
-
Serce mnie boli jak to piszę ale padliśmy w Zabrzu.Najgorsze jest to,że żaby też nic specjalnego nie grały tak jak Polonia.No ale potrafili się spiąć na 10 minut i było po meczu.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
Comment