Kiszot, uważaj na słowa, bo dopuszczasz się pomówienia. Jeśli posiadasz jakieś dowody popełnienia przeze mnie przestępstwa, to zgłoś to odpowiednim organom. A jeśli nie, to odszczekaj, bo ja tego płazem nie puszczę.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Kiszot, ja tego nie rozpatruję w kwestii przestępstwa. Dla mnie - jak wyżej napisałem - to najzwyklejsze buractwo. Najpierw, z jakichś tam względów, zapewne finansowych, wystąpili w licencji z wnioskiem na 6 tysięcy kibiców. Potem, gdy Polonii zaczęło całkiem nieźle iść, podjęli decyzję o wpuszczaniu widzów ilu się tylko da. Ktoś, kto nie szanuje własnych zobowiązań w sprawach względnie drobnych, nie daje gwarancji poważnego zachowania w sprawach większych. I dla takich klubów nie powinno być miejsca w ekstraklasie.Comment
-
Krzysiu - ja na ten przykład widziałem jak piłeś piwo w miejscu publicznym kiedyś w Swiebodzinie Tak więc prawo złamałeś i pewnie nie ten tylko jeden raz
Po prostu lubisz szukać dziury w całym u innych uważając, że jesteś alfą i nieomylną omegą - być może w niektórych sprawach jesteś (choć czy w ogóle są takie osoby? ) to w sprawach piłkarsko-kibicowskich na pewno nie jesteś żadnym autorytetem.
A wracając do tematu - Widzewek już blisko, bardzo blisko Ekstraklasy. Dobrze,że już poszukujemy wzmocnień i kilka ciekawych nazwisk pojawia się w kuluarach przy Al.Piłsudskiego w Łodzi.
Drugim pewniakiem do awansu jest Zagłębie (nowy stadion nie może się marnować )
Za to chyba coś złego dzieje się w Kielcach i chyba Podbeskidzie zagra w barażach bo w Znicz nie wierzę, już odpuszczają jak podobnie w zeszłym sezonie.
ps. Wyjazd do Jastrzębia znakomity, bardzo przychylni nam kibice GKS, blisko Czech (całodzienna i nocna zabawa w Ostravie sporej grupyWidzewiaków , ja jednak wybrałem wersję piwną i napiłem się przepysznego Brackiego i pysznego z U Konicka z Vojkovic). Było pysznie piwnie i wesoło, aby wszystkie takie wyjazdy były.Last edited by VanPurRz; 2009-05-11, 17:42."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Trzeba przyznać, że nagle po zmianie trenera zespół wygrywa każde spotkanie, a Micanski znów regularnie strzela w każdym z nich bramki.
Znicz po porażce z nami chyba już zgasł, a Podbeskidzie nie odpuszcza jeszcze myśli o awansie. Zaskakuje, mimo osłabień personalnych w tej rundzie, dobra postawa Floty.Comment
-
A w V lidze kujawsko-pomorskiej Brzysko-Rol Brzyskorzystewko utracił już właściwie szanse na awans. Ale jak się remisuje z Notecią Łabiszyn, to co się dziwić... Awansuje Cuiavia Inowrocław, pasjonująca walka o 2 miejsce toczy się pomiędzy Pałuczanką Żnin, Kujawianką Strzelno a Unią Gniewkowo.
Z kolei w drugiej grupie liderem jest... Unifreeze Miesiączkowo. Urocza nazwa.Lotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.Comment
-
Ciąg dalszy idiotyzmów w kopanej.Normalnie brak już sił na te zamykanie stadionów, sektorów dla gości i różne ograniczenia.
12 maja 2009
Mecz Ślęza Wrocław - GKS Tychy bez udziału publiczności
Zarząd Ślęzy Wrocław informuje, że mecz 31. kolejki rozgrywek o mistrzostwo II ligi, grupy zachodniej pomiędzy Ślęza Wrocław i GKS Tychy rozegrany zostanie bez udziału publiczności.
Decyzję jest motywowana troską o zachowanie bezpieczeństwa publicznego.
źródło: Ślęza Wrocław
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
a propo Widzewa, no nie mogłem się oprzeć
KONIECZNIE Z DŹWIĘKIEM!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ZPAvBk9qjiULwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Od dawna zastanawiało mnie jak nazwanie kogoś członkiem narodu, który uważa się za naród wybrany, może być obraźliwe. Na zdrowy rozum powinna to być pochwała, wyróżnienie, gest uznania, w żadnym wypadku wyzwisko. No, ale widać, nieodgadnione są niuanse naszego pięknego języka.Comment
-
5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
Comment