Ja tam wolę piszczałki od śpiewów z jobami lub przyśpiewek klubowych podczas meczów kadry.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Jeszcze o terminach. Jak dla mnie to idiotyzm, ze ostatni mecz gramy z Anglią na wyjeździe. Tradycyjnie będziemy mieli mecz o wszystko i tradycyjnie go... Dobra, nie będę krakał. Może zdaży się cud. Już parę ich w historii mieliśmy.
Z innej beczki. Podobno w Polonii się wreszcie dogadali i nastąpi przejęcie klubu przez nową spółkę. Ciekawe co dalej?Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
Stało się.KSZO oficjalnie przestaje istnieć,taka zapadła decyzja na zebraniu zarządu spółki.Jednak do Ostrowca zostanie przeniesiony klub z Opoczna.Czyli rozwiązują KSZO,a tracą kibice z Opoczna.Jakoś znajomy temat...
No właśnie a w Pogoni niezły dym.Ptak chce już odejść,bo dziennikarze wytykają jemu ,że zatrudnił drugiego trenera(Pietrzaka)i już prawdopodobnie Tomaszewskiego,a pozbył się na przykład Drumlaka.Czyli ludzie związani z Łodzią będą rządzić w Szczecinie-super.
Już też Ptakowi coś nie pasuje w sprawie terenów...
Kto przyjdzie do klubu?Chyba tylko jakiś Brazylijczyk i może Masternak.Cieńko ,to widzę.Last edited by Pogoniarz; 2004-01-19, 09:50.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pogoniarz napisał(a)
Akustyka i zgranie kibiców tragiczne...
Pogoniarz napisał(a)
Trybuny są za daleko od boiska...
Dla mnie jest jeszcze jedno - sentyment do tego miejsca. W końcu mój dziadek uczestniczył w jego powstaniu.
Zgadzam się z żąleną - też wydają mi się bez sensu na meczu reprezentacji, choćby nie wiem jak zorganizowane, przyśpiewki klubowe.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
adam16 napisał(a)
No cóż - z tego co pamiętam to np Anglicy nazwali kiedyś Stadion Ślaski kotłem czarownic czy jakos podobnie, właśnie ze względu na akustykę która ich przytłoczyła.
Wybacz ale w tym momencie wybucham śmiechem. Mnie na śląskim obserwowało się mecze całkiem dobrze. O niebo lepiej niż np. na GKS-ie.
Dla mnie jest jeszcze jedno - sentyment do tego miejsca. W końcu mój dziadek uczestniczył w jego powstaniu.
Zgadzam się z żąleną - też wydają mi się bez sensu na meczu reprezentacji, choćby nie wiem jak zorganizowane, przyśpiewki klubowe.
Co do kotła,to chyba była mowa o nim przed modernizacją i zmniejszeniem liczby miejsc na stadionie(i to o ile tysięcy)...
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Z drugiej strony jednak mecz w Warszawie to też tragedia , gdyby na spotkanie z anglikami mogło wejść 10tys(więcej sie nie zmieści) to też nie byłoby takiej atmosfery jaka towarzyszyć powinna meczom międzypaństwowymComment
-
szarpik napisał(a)
, gdyby na spotkanie z anglikami mogło wejść 10tys(więcej sie nie zmieści) to też nie byłoby takiej atmosfery jaka towarzyszyć powinna meczom międzypaństwowymCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
W Grodzisku podano ceny biletów na mecz z Francuzami i będą do nabycia w cenie 250,300 i 500 zł. Kibice z Grodziska zapłacą w Bordeaux około 70 złotych.
Ktoś tu chyba oszalał.Wierzyć mi się nie chce-te ceny są przecież astronomiczne.Czas by ktoś się walnął porządnie w łepetynę,póki jeszcze czas.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Jeżeli bilety się rozejdą, to będzie znaczyło, że ceny zostały prawidłowo skalkulowane. Po prostu odwieczne prawo podaży i popytu. Poza tym taniej jest kupić w Polsce bilet za 250 zł, niż jechać do Francji aby tam kupić bilet za 70 zł. To potrafi wyliczyć nawet pierwszoklasista.
A zresztą, nie ma się co rozczulać, sport to taki sam biznes jak wszystko inne.Comment
-
pieczarek napisał(a)
Jeżeli bilety się rozejdą, to będzie znaczyło, że ceny zostały prawidłowo skalkulowane. Po prostu odwieczne prawo podaży i popytu. Poza tym taniej jest kupić w Polsce bilet za 250 zł, niż jechać do Francji aby tam kupić bilet za 70 zł. To potrafi wyliczyć nawet pierwszoklasista.
A zresztą, nie ma się co rozczulać, sport to taki sam biznes jak wszystko inne.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Sport to biznes, ale dlaczego od razu kosztem kibica? Grodzisk nie siedzi na ropie, żeby jego mieszkańcom dyktować takie ceny. Paranoja jest chyba całkiem jasna: we Francji są kilka razy wyższe zarobki i zarazem kilka razy niższe ceny biletów.
Uważam, że taka polityka jest krótkowzroczna i Drzymała jeszcze się na tym przejedzie.Comment
-
żąleną napisał(a)
Uważam, że taka polityka jest krótkowzroczna i Drzymała jeszcze się na tym przejedzie.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
Darek , mój post to nie była żadna złośliwosć pod adresem warszawskich kibiców , co jak co ,ale kiepski stadion to nie wasza wina. Zgadzam się z tym że jakość dopingu jest ważna , ale nietrudno sobie wyobrazić tych wielotysięcznych tłumów , które nie dostały biletów na Anglie . Po za tym mamy w polsce tylu "dobrych" fanów ze spokojnie zapełniliby stadion 30 tysięczny (mówie oczywiście o meczu z Anglikami bo na Azerbejdżan napewno tylu nie przyjdzie)Comment
-
krzysfryna napisał(a)
Ciekawy transfer Górnika Zabrze ,sprowadzili młodego japończyka z 2 ligi brazylijskiej,tego jeszcze nie było ciekawe jaki z niego pożytek będzie oprócz "szumu medialnego"Comment
-
Pogoniarz napisał(a)
Niewesoło w KSZO.Jutro może się okazać,że na obradach zarządu klubu zostanie ogłoszona upadłość ,co wiąże się z wycofaniem drużyny z ligi .Dla Pogoni to plus-trzy punkty do przoduComment
Comment