przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
Spalony
Een heliumballon en een simpele digitale camera. Meer heeft hobbyfotograaf Robert Harrison niet nodig om deze adembenemende foto's van de aarde te maken.
Test podobny do sprawdzianów jakie przechodzą międzynarodowi arbitrzy. Buitenspel - spalony, geen buitenspel- nie ma spalonego. Potem z pięciu stopklatek trzeba wybrać sytuację ilustrującą moment zagrania piłki.
No i co cfaniaczki, który teraz zwymyśla sędziemuComment
-
[QUOTE=woosaa;827226]W połowie masz rację ale tylko w połowie.To był klub gdzie ścierały się śląsko-lwowskie klimaty.Za jedno mozemy podziękowac lwowiakom.Dzieki nim Polonia nie został na usługach komuny.Nie wiem czy wiesz ale partyjni bonzowie zanim skierowali kroki do Górnika oferując wsparcie to najpierw byli w Bytomiu.Na całe szczeście ci lwowiacy,jak to piszesz posłali ich do wszystkich diabłów.Lepiej mieć 2 majstry uczciwe niz 14 za węgiel.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Powrót po Z.G i 2 :0 do przodu i jeszcze w ostatnim meczu jeden punkt i awans
Niby proste, aczkolwiek znając sędziów i układy, może być różnie...Nas naprawdę sporo, ile ...według mnie z 800 , alei ile faktycznie było nie wiem.Zobaczymy.
Piwa po drodze zero.Last edited by Pogoniarz; 2009-05-31, 21:49.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
[QUOTE=kiszot;827301]W połowie masz rację ale tylko w połowie.To był klub gdzie ścierały się śląsko-lwowskie klimaty.Za jedno mozemy podziękowac lwowiakom.Dzieki nim Polonia nie został na usługach komuny.Nie wiem czy wiesz ale partyjni bonzowie zanim skierowali kroki do Górnika oferując wsparcie to najpierw byli w Bytomiu.Na całe szczeście ci lwowiacy,jak to piszesz posłali ich do wszystkich diabłów.Lepiej mieć 2 majstry uczciwe niz 14 za węgiel.Polakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demonyComment
-
Comment
-
Comment
-
Co za pacany wymyślają obligatoryjnie mecze w III lidze w piątek o 17:30.Kurde myślałem , że jest szansa na ponad dziesięć tysięcy fanów, a tak to wątpię(dobrze , że ja pracuję w czwartek).
Dołożę do tego sprawę ŁKS-u i Odry Opole, w trakcie sezonu takie jaja
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Co za pacany wymyślają obligatoryjnie mecze w III lidze w piątek o 17:30.Kurde myślałem , że jest szansa na ponad dziesięć tysięcy fanów, a tak to wątpię(dobrze , że ja pracuję w czwartek).
Dołożę do tego sprawę ŁKS-u i Odry Opole, w trakcie sezonu takie jaja
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
A później jest narzekanie,że na mecze chodzi mało ludzi.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Eeeee, to przez narzekanie że na wybory chodzi mało ludzi(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
To jednak ŁKS nie dostał licencji i spada To Arka się utrzymała , a Cracovia ma grać w barażach?No w pale się to nie mieści.
Co do tych śmiesznych wyborów, to wiadomo kogo i gdzie trzeba kogoś pocałować (dla młodszych w skrócie ,był"wójt i mieli go pocałować w d.")
P.S Jutro z rana trzeba normalnie kupić na wieczór szampanaLast edited by Pogoniarz; 2009-06-04, 21:08.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
Comment