przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
Nie przesadzaj,nie od dzisiaj wiadomo,ze większość ŁKSu jest z Łodzi a sporo Widzewa z Łodzią ma tyle wspólnego,że co dwa tygodnie są na meczu.W końcu to Widzew się chwali,ze ma najwięcej fan clubów w Polsce.Coś tam kiedyś na vlepkach było,ze połowa Polski to Widzew.ŁKS za to utożsamia się bardziej z miastem.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Comment
-
Nie przesadzaj,nie od dzisiaj wiadomo,ze większość ŁKSu jest z Łodzi a sporo Widzewa z Łodzią ma tyle wspólnego,że co dwa tygodnie są na meczu.W końcu to Widzew się chwali,ze ma najwięcej fan clubów w Polsce.Coś tam kiedyś na vlepkach było,ze połowa Polski to Widzew.ŁKS za to utożsamia się bardziej z miastem.Comment
-
Sądzę, że jest kilka ekip które skrzętnie wspierają ŁKS w tym postanowieniu.Comment
-
Mnie zawsze ciekawiło jak do tego hasła podchodzą właśnie fan cluby ŁKSu. Wyobrażam sobie wtedy widok flagi RODOWICI ŁODZIANIE - z jednej strony fan club ŁKSu a z drugiej Widzewiacy z Łodzi i kupa zażenowania dookołaJUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁYComment
-
No i panowie z pzpn przy flaszce w RPA zabrali nam mecz z Irlandią Płn.W sumie ta pseudo modernizacja naszego stadionu to zwykły śmiech na sali i szkoda wywalać w błoto kilka milionów, ale śmieszy fakt, że będąca niedawno delegacja z pzpn pozytywnie zaopiniowała prace doprowadzające do koniecznych poprawek i "byli na tak".Kabaret normalnie.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
A ja trzymam kciuki za Hetman Zamosc i Stal Rzeszow, ktore wystapia w barazach. Tylko w przypadku sukcesu obu tych druzyn w III lidze utrzyma sie klub z mojego miasteczka Orleta Radzyn. Wiosna byla fatalna w wykonaniu Orlat. Po 12 kolejkach mielismy jeden punkt i jak dobrze pamietam jedna strzelona bramke. Potem po zmianie trenera cos drgnelo ale nasz los juz w rekach Hetmana i Stali...JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁYComment
-
A ja po prostu lubię Hetman Zamość (bardzo ładne miasto i miłe wspomnienia) no a Stal Rzeszów jest bliska mojemu sercu (podobnie jak Karpaty Krosno i Chrobry Głogów) ze względu na starą zgodę a i ciągle utrzymywane kontakty. Tak więc też chciałbym aby te kluby wygrały baraże."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
A ja po prostu lubię Hetman Zamość (bardzo ładne miasto i miłe wspomnienia) no a Stal Rzeszów jest bliska mojemu sercu (podobnie jak Karpaty Krosno i Chrobry Głogów) ze względu na starą zgodę a i ciągle utrzymywane kontakty. Tak więc też chciałbym aby te kluby wygrały baraże.Comment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
Comment