Do przerwy Polonia remisuje 0:0 w kwalifikacjach Ligi Europejskiej UEFA
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
Comment
-
Comment
-
U nas znowu trzęsienie ziemi.Podziękowano już dwunastu zawodnikom ,Z dwoma nowymi podpisano umowy i z dziesięciu jest testowanych.Nawet rozmawiano z Niedzielanem Chyba tam w klubie komuś padło na mózg.
Ustalili też ceny biletów i karnetów i wygląda to strasznie nieciekawie :
Bilety:
Bilety dla młodzieży szkolnej (szkoła średnia włącznie, za okazaniem legitymacji) - 10 złotych
Bilet normalny na sektory 3-6 - 30 złotych
Bilet normalny na pozostałe sektory - 20 złotych
Karnety:
Karnet dla młodzieży szkolnej - 70 złotych
Karnet na sektor 3-6 - 210 złotych
Karnet na pozostałe sektory - 140 złotych
Karnet rodzinny - 140 złotych
Karnet w tamtym sezonie można było nabyć za 100 i 150 zł., więc niby na pierwszy rzut oka podwyżka wysoka,ale przecież to już zaplecze ekstraklasy.Tylko że za 100zł miałem wjazd na cały sezon, a teraz za 140 zł na jedną rundę
Robią wszystko by wygonić kibiców z tego sypiącego się stadionu.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
"Jodła" trafił jeszcze w poprzeczkę w 89 minucie. Gdybyśmy mieli ze czterech takich Jodłowców, to ho-ho-ho... Nowo nabyty Brasileiro grał 60 minut i chyba niczym się nie wyróżnił. To chyba kwestia awansu do III rundy rozstrzygnięta - o ile nie zlekceważymy groźnego przeciwnika z San Marino...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Przyznam, że nie wierzyłem w Polonię i obstawiłem remis Za całe 15 PLN. Ale mimo to - gratulacje dla Czarnych Koszul."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Nie tylko Polonii.. Ciekawe jak Legia sobie poradzi i co najważniejsze - Wisła z Levadią Tallin....
Mam nadzieję, że w końce, po tylu latach przerwy wreszcie doczekamy się polskiego klubu w Lidze Mistrzów... Niby w Wiśle trzon zespołu pozostał niezmieniony, ale potrzebne są trasfery - tylko czy one będą?? Włodarze Wisły już od kilku lat obiecują dobre transfery na miarę Pucharów a w tym roku (podobno) światło do transferów jest zielone jak nigdy...Last edited by tomassi; 2009-07-03, 13:51.Hej szable w dłoń!!!
Pro Fide Rege et LegeComment
-
Ja uważam, że najpierw trzeba zacząć od własnego podwórka. Jeśli mecze będą ciekawszymi widowiskami niż dotychczas, to ja przeboleje to, że nie gramy w lidze mistrzów. Jak na razie to nie ma co się oszukiwać, jest szansa na wejście do ligi mistrzów, ale tylko jako drużyna niestety skazana na porażkę.Comment
-
Sportowa porażka po ewentualnym wejściu do LM jest raczej nieunikniona. Ale jaka kasa za to...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Comment
-
Ręce opadają jak czytam takie rzeczy. Mają się położyć i oddać walkowera w eliminacjach, bo potem będą baty? A może trzeba wyłożyć definicję sportu? Już nawet nie wspominam o kwestii finansowej.Comment
-
Inaczej nigdy nie będzie w Polsce piłki na jakimś poziomie (czyli takim, że polski klub ma na zwycięstwo nad Barceloną szansę jak 1:10, a nie 1:1000). Dlatego trzeba najpierw parę razy zebrać łomot...Last edited by Wujcio_Shaggy; 2009-07-04, 00:34.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Co Wy pieprzycie?? Polskie kluby nie powinny grać w żadnych miedzynarodowych rozgrywkach bo są za słabe i przynoszą wstyd. Wisła miała Valerengęm Dynamo Tbilisi , Cracovia w tamtym roku w Intertoto poległa z Szachtiorem Soligorsk co jest do (cenzura) ?? Przykłady mozna mnożyć, Pogoniarz na pewno pamięta tą drużynę z kraju gejzerów (Islandia) która ich ograła... Baty zbierać od słabych drużyn, a co to da oprócz wstydu?? Jako kibic jestem zdania że dopóki poziom Polskiej piłki nożnej się nie poprawi nie powinniśmy grać z drużynami zagranicznymi. Jak pokazuje czas to że ktoś dostaje wciry od dobrego europejskiego klubu to wcale nie znaczy że wyciągnie jakieś wnioski z tego...Comment
-
Comment