Legia co prawda remisuje ale przed chwilą nie potrafili strzelić bramki dobijając piłkę 4 razy.I to na dodatek z paru metrów.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
I znowu tylko samotny Lech nam został...Last edited by genea; 2009-08-07, 08:35.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Oglądałem Legię i mieli przebłyski niezłej gry ale ogólnie Broendby kontrolowało grę (poza 10 minutami po przerwie). Lech awans ma ale to wstyd przegrywać z drużyną z którą się wygrało wcześniej 6:1. Co do Polonii to ani nie przyniosła wstydu ani nie zrobiła nic aby coś pokazać. Wisłę przemilczę.
Ogólnie dopóki Widzew nie będzie grał w pucharach to na nie ma co liczyć na jakieś sukcesy i wielkie mecze"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziOglądałem Legię i mieli przebłyski niezłej gry ale ogólnie Broendby kontrolowało grę (poza 10 minutami po przerwie). Lech awans ma ale to wstyd przegrywać z drużyną z którą się wygrało wcześniej 6:1. Co do Polonii to ani nie przyniosła wstydu ani nie zrobiła nic aby coś pokazać. Wisłę przemilczę.
Ogólnie dopóki Widzew nie będzie grał w pucharach to na nie ma co liczyć na jakieś sukcesy i wielkie mecze
Hehehe, ciekawa koncepcja z tym Widzewem Niestety dzięki PZPN-owi puchary mamy dopiero za dwa lataZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Comment
-
-
Możecie przecież zdobyć Puchar Polski i zagrać w eliminacjach LE już w przyszłym sezonie...Last edited by Wujcio_Shaggy; 2009-08-07, 10:41.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziMożecie przecież zdobyć Puchar Polski i zagrać w eliminacjach LE już w przyszłym sezonie...Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007 Wyświetlenie odpowiedziPowoli ruszają wszystkie ligi to nie będzie trzeba patrzeć na tą żenadę na najwyższym poziomie. Wystarczy iść na którąś z niższych lig i emocje zapewnioneMRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
No to se dzisiaj Cracovia pograła z Lechią.6:2 w plecyLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziNo to se dzisiaj Cracovia pograła z Lechią.6:2 w plecy
Chłopaki wykupili kilkaset biletów na sektory Stilonu w przedsprzedaży, gdyż dzisiaj nie będą podobno otwarte kasy u gospodarzy, gdyż boją się inwazji.Psy mają nakaz cofania samochodów, gdy choć jeden z pasażerów nie będzie miał biletu.CHWDP.Konstytucja RP... hehehehe
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Ja juz w domciu po piknikowym wyjeździe na Wodzisław.Cieszą punkty natomiast gra pozostawia wiele do życzenia.Pierwsza połowa nie była taka zła ale druga to przysłowiowe murowanie bramki.
W drodze powrotnej sportowe atrakcje z żabolami i gieksiarzami.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
W Gorzowie porażka 0:1, choć według mnie powinno być odwrotnie.Nas troszkę ponad 1000, doping przeciętny, sporo słonecznkowo-popcornowo -januszy, do tego nawalonego małolactwa.
Serdeczne pozdrowienia dla kamieniarzy z Gorzowa za rzucanie zza ochrony kamieniami i za porozbijanie szyb w samochodach i za szczycenie się tym-kozaki ku...jego ...Czekamy nas was w Szczecinie.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Polonia wygrała ze Śląskiem i generalnie fajnie, wszyscy się cieszyli (znaczy wszyscy kibice Polonii ) zwłaszcza, ze dwie dramki w końcówce spotkania zawsze podbudowują, ale mecz tak po prawdzie był taki sobie. Chłopaki teoretycznie atakowali, a praktycznie robili to zupełnie bez przekonania, bez groźnych strzałów. Kilka okazji wprost doskonałych zmarnowali tak, że przecieraliśmy oczy ze zdziwienia. Śląsk "okazji" miał mniej, ale za to zdecydowanie groźniejsze.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Kurcze szkoda, ze nie mogłem być w Kołobrzegu na PP.Przegrywać 0:1, doprowadzić do remisu, przegrywać 1:4, dojść do 3:4, stracić bramkę w 89 minucie i w doliczonym czasie strzelić dwie bramy W dogrywce dorzucić kolejne dwie i mecz zakończony wynikiem 7:5 dla Pogoni Od nas prawie 100 twarzy.
Za niecałe dwa tygodnie inwazja do Świnoujścia, jak zagrają tak jak z Kotwą , to nas ładnie Flota powiezie
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment