przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Po dokładnym przyjrzeniu się grze Rogera w kilku meczach, mogę śmiało napisać, że gość umie grać w piłkę. Niewielu naszych umie tak dokładnie i ciekawie podawać. Problem w tym, że jest wolny, co było widać w ostatnim meczu z Grekami. Po prostu nie nadąża za przeciwnikiem. Gdyby poprawił się w tym elemencie, to naprawdę nasza druga linia byłaby groźna dla każdego przeciwnika.Comment
-
CAŁA POLSKA DZISIAJ ŚPIEWA...
Jest! wynik 2:1 sprawiedliwy bo pierwszy gol dla ŁKS był ze spalonego, zwycięstwo zasłużone ) Atmosfera derbowa choć jakaś gorsza niż zwykle. Ponadto tylko 560 gości. Pozasportowo było dość ciekawie
...DERBY ŁODZI DLA WIDZEWAComment
-
Wczoraj w obecności ponad 11 tysięcy kibiców w tym może z dwudziestu gości Pogoń zremisowała z Podbeskidziem 2:2.Mecz wyrównany, mimo, że Pogoń częściej przebywała przy piłce, to lepsze wrażenie według mnie zrobili goście.Mecz stał na niezłym poziomie i sędzia też stanął na wysokości zadania.Doping bardzo dobry , zabrakło tylko zwycięstwa.
Gra ofensywna w porządku, obrona masakra.Teraz najazd na Świnoujście, ciekawostką jest fakt, ze chłopaki chcą zorganizować przelot wodolotem, już raz w niższych ligach płynęliśmy statkiem na mecz, także kolejna ciekawostka.Na trybunach będziemy górą , ale na boisku , to strach się normalnie bać
Aha.Mama Westy powiedziała dziś, że dawno tak się nie darliśmy , a mieszka sporo od stadionu.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
-
Niestety poraża we Wrocławiu 1:2. Komentatorzy w canal+ się zastanawiali jak lepsza drużyna może przegrać a ja na to - jak się nie oddaje strzałów na bramkę to nie ma goli.
ps.Ponad 20 tyś na derbowo-zgodowym meczu w Zabrzu.Trzeba przyznać,że kibice jednak nie zostawili żaboli po spadku.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
No ja pier...bilety na Flotę po 30 zł i tylko 1140 sztuk.W dniu meczu nie ma sprzedaży, czyli szykuje się drugi Gorzów do tego mecz podwyższonego ryzyka ... Niech ktoś ten cyrk w końcu ogarnie, bo sami stają na głowie by były "atrakcje".Ech.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
W niedzielę Polonia bardzo mnie podbudowała, choć po prawdzie to raczej wynikiem niż grą. No, ale zawsze cierpieliśmy na nieskuteczność, a teraz gole się sypią jeden za drugim. Miło
Jak widzę te cyrki z trenerami, to coś mnie trafia. Franc się wycofał, tamtu nie ma... ciekawe na jak długo...
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
Spoko, u nas też są ceny z Premiership, np. bilet na derby 3 dni przed meczem 46 złotych Promują karnety...Comment
-
Oglądałem sektory , które są dla nas przeznaczone i z 1600 twarzy spokojnie da radę wejść.Ech piwko nad morzem, a stadion położony jest bardzo blisko Bałtyku.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Lubię kiedy się zieleni
-
Cena 15 zł za mecz ekstraklasy jest ceną rozsądną pod warunkiem, że wśród kibiców jest powszechne życzenie przegrywania wszelkich meczów w rozgrywkach międzynarodowych: z Litwą, Łotwą czy San Marino. Jeśli oczekiwania kibiców są ciut ambitniejsze, to bez szemrania powinni płacić po 100 zł (lub więcej) za jeden mecz. I stawiać się na stadionie w sile 20 tysięcy ludzi. W przeciwnym razie za rok znowu się będziemy śmiali z rozczarowania kiboli "niespodziewanymi" porażkami polskich drużyn.Last edited by pieczarek; 2009-08-19, 07:50.Comment
-
Cena 15 zł za mecz ekstraklasy jest ceną rozsądną pod warunkiem, że wśród kibiców jest powszechne życzenie przegrywania wszelkich meczów w rozgrywkach międzynarodowych: z Litwą, Łotwą czy San Marino. Jeśli oczekiwania kibiców są ciut ambitniejsze, to bez szemrania powinni płacić po 100 zł (lub więcej) za jeden mecz. I stawiać się na stadionie w sile 20 tysięcy ludzi. W przeciwnym razie za rok znowu się będziemy śmiali z rozczarowania kiboli "niespodziewanymi" porażkami polskich drużyn.
Lubię kiedy się zieleni
Comment