przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Mniej czytaj definicji w encyklopediach a więcej bierz z życia
Ja jestem kibolem i nie wstydzę sie tego, co nie przeszkadza mi znać się chociaż trochę na piłce jako grze I umiem nawet wymienić piłkarzy grających w reprezentacji czy klubach ligowych
A wracając do tematu. Z Tajami taka sobie na luziku kopanina, bez łądu i składu. Taje mijani jak tyczki, nie próbujący w ogóle stosować jakiejś zorganizowanej gry obronnej. Cieszy, że strzeliliśmy sobie kilka bramek - mnie szczególnie cieszy bramka widzewiaka Marcina Robaka i liczę, że trener da mu w ostatnim meczu trochę więcej czasu na grę."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Widzewska impreza na wsi. http://www.youtube.com/watch?v=emBAV9GOfykLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Widzewska impreza na wsi. http://www.youtube.com/watch?v=emBAV9GOfykComment
-
Widzewska impreza na wsi. http://www.youtube.com/watch?v=emBAV9GOfyk"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Kiszot naprawdę mnie załamałeś teraz, ja mogę na temat ŁKS czy Legii zamieszczać codziennie różne filmiki robione przez widzewiaków tylko po co?. Naprawdę weirzysz w propagandę ŁKS, że oni to miejski klub a Widzew to tylko FC i to ze wsi? Przejedź się doŁodzi to zobaczysz jak wyglada prawda, do tego jakoś ŁKS ostatnio bardzo mocno próbuje robić sobie FC nawet tam gdzie nie ma ich w ogóle albo gdzie mają pojedyńcze osoby - czy nadal będą miejscy czy już wiejscy????Dla Twojej informacji - jest to zrobione przez ŁKS.Last edited by kiszot; 2010-01-27, 11:41.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Niestety w tematach kibicowskich coraz rzadziej.
Bo za często zmagam się z gw i tvn'ową propagandą. Więc w poczuciu solidarności kibolskie sugeruję nie srać w swoje gniazdo.
Trza założyć 'przy piwie o kibolach i wstęp określić tylko dla tych, którzy rozszyfrują hasło: KMWTWComment
-
Niestety w tematach kibicowskich coraz rzadziej.
Bo za często zmagam się z gw i tvn'ową propagandą. Więc w poczuciu solidarności kibolskie sugeruję nie srać w swoje gniazdo.
Trza założyć 'przy piwie o kibolach i wstęp określić tylko dla tych, którzy rozszyfrują hasło: KMWTWGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Wynikało z dyskusji, że mąż Cyrkonii jest fanem egipskiej piłki nożnej. Nic nie wspominała, że ogląda to po to aby zobaczyć na własne oczy otwarte złamanie nogi muzułmańskiego napastnika. Modne są hasła na modłę : "Sport ponad podziałami". Może o to chodzi?Comment
-
Mimo wszystko jest to ciekawe zagadnienie bo muzułmanie są raczej ortodoksyjni i takie połączenie islamu i chrześcijaństwa w jednej drużynie może byc ciekawe.Ciekawe jak to jest rozwiązane.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
Comment