Zawsze podobało mi się to u Reissa, że podkreślał przywiazanie do Lecha. Próbował kariery zagranicznej, ale chyba zawsze kochał Lecha. Kibice kochali Reissa, o ile mi wiadomo licznie jeździli na jego mecze do Niemiec. Ja też cenię Reissa i lubię Lech Poznań. O...
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Brawa dla Reissa; w dzisiejszych czasach przywiązanie zawodnika do barw klubowych to coraz większa rzadkość, niestety. Natomiast coraz częściej zdarzają się indywidualne kontrakty sponsorskie - ale to też jest jakaś metoda w trudnych czasach; np. w Polonii część zawodników miała takie kontrakty z dzisiejszymi właścicielami, a część z Romanowskim. Tyle, że może to zepsuć atmosferę w drużynie - kiedy jedni dostają kasę regularnie co miesiąc, a inni wcale .Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
[QUOTE]ango napisał(a)
biermann napisał(a)
pewno sie niektórym narażę ale jak ITI wejdzie to niestety to cóś może też być w Legii. Na szczęście L.W. poza ew. sponsorem na razie sie pozbywa najgroźniejszych /QUOTE]
Jak ITI wejdzie do Legii, to Legia zajmie należne jej miejsce w hierarchii polskiego futbolu. Po prostu będziemy najlepsi. Jeśli mówisz o pozbywaniu się najlepszych, to proponuję używać liczby pojedynczej, gdyż odszedł tylko SvitlicaComment
-
Wujcio_Shaggy napisał(a)
Brawa dla Reissa; w dzisiejszych czasach przywiązanie zawodnika do barw klubowych to coraz większa rzadkość, niestety. Natomiast coraz częściej zdarzają się indywidualne kontrakty sponsorskie - ale to też jest jakaś metoda w trudnych czasach; np. w Polonii część zawodników miała takie kontrakty z dzisiejszymi właścicielami, a część z Romanowskim. Tyle, że może to zepsuć atmosferę w drużynie - kiedy jedni dostają kasę regularnie co miesiąc, a inni wcale .BIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Pinio74 napisał(a)
Z tymi brawami dla Reissa za przywiązanie do barw klubowych to ja bym taki chętny nie był. Piłkarz sam przyznał, że został w Lechu bo pojawiła sie kasa z kontraktu sponsorskiego. Rozumiem, że piłkarz musi za coś żyć, ale nie róbcie z Reissa bohatera. Jest kasa gra w Lechu, nie byłoby kasy grałby w Wiśle K. Tu nie ma miejsca na przywiązanie do barw klubowych.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Właśnie miałem to napisać, Albeertos mnie wyręczył. I nie robię z Reissa bohatera, ale właśnie doceniam to, że wolał grać w Lechu, rezygnując tym samym z większej kasy w Wiśle. I za to były brawa.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
albeertos napisał(a)
Jasne że kasa jest ważna. Ale w tym wypadku akurat nie była najważniejsza i o to chodzi. Reiss miał zarabiać w Wiśle więcej niż Żuraw, a mimo to zrezygnował. Nie ma to dla Ciebie znaczenia? W polskiej piłece nie słyszałem od lat o podobnym przypadku.BIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Kwestia dotyczyła czy Lech wypłaci do dzisiaj zaległe pieniądze zawodnikom. Nie chciał sam zostać na lodzie i grać z juniorami. Zresztą to on przez cały czas namawiał innych żeby zostali i poczekali na pieniądze, a nie od razu rozwiązywali kontraktów z winy klubu.
Ofertą z Wisły się asekurował, gdyż z czegoś trzeba żyć.
A tak nawiasem mówiąc - na rundę wiosenną jest przygotowywana nowa flaga wielosektorowa z wizerunkami piłkarzy najbardziej zasłużonych dla Lecha. Mają się tam znależć m in. Anioła, Białas, Czapczyk, Okoński, Araszkiewicz... i właśnie Reiss. Szkoda gdyby odszedł w takim momencie.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Nareszcie
Nareszcie podpisano umowę pomiedzy Pogonią a Browarem Bosman.Browar został głównym sponsorem Pogoni.Logo Bosmana ma pojawić się na strojach,stadionie i biletach.Nowościa będą trójwymiarowe banery za bramkami Za awans przewidziano ekstra premię.
Trza to opić Bosmankiem
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
-
Aldach napisał(a)
Skończyło się 6:0 a myślę że to trochę za mało. Zawodnicy z Wysp Owczych byli chyba trochę zmęczeni degustacją hiszpańskich piw i wyparowałą z nich walecznośćComment
-
Pewnie za ciepło im było...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment