Dobrze, że nie zagra ten wielki, czarnoskóry napastnik. Podobno potrafi być groźny. Ja bym tak stawiał 1:0 dla Polaków. To będzie dobry wynik
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Comment
-
Mila i Kriżanac mają podobno kontuzje. Jeżeli nie zagrają, to pewnie skończy się na 0-0. W przeciwnym przypadku obstawiam 1-0.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Wieszczycki zawsze był człowiekiem o małych aspiracjach. Czasem się zastanawiam, po co w ogóle gra w piłkę, jeśli nie wierzy w swój zespół.
Z drugiej strony, jeśli nasza liga nie będzie zaczynać się wcześniej, to zawsze na wiosnę będziemy stać na straconej pozycji w pucharach europejskich.Comment
-
Chwila oddechu pfuuuu. Bramka wisi w powietrzu. Mam nadzieję, że padnie zaraz po przerwie.Last edited by biermann; 2004-02-26, 18:54."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
No i stało się 0-1 dla Bordo.Po dobrej grze w pierwszej połowie nie zanosiło się na to.Niestety nie wykorzystane sytuacje mszczą się.To już może być koniec przygody Groclinu w pucharach.Brak Niedzielana jest bardzo widoczny a Rasiak to nie ta klasa.Comment
-
Szkoda Groclinu, po cichu na nich liczylem...
a wracajac do wczorajszego dnia
biermann napisał(a)
Na szczęście znalazł sie Kahn ( od dzisiaj już go lubię). Do tej pory był to bramkarz, którego mozna było cenić za klase bramkarską ale wręcz go niecierpiałem. Do dzis. Dzięki ci Kahn - naprawde wiele zrobiłeś dla pieknego futbolu .
Tylko się dziwię czemu chcą ukarać Lehmanna za to, że powiedział, że jest lepszym bramkarzem i jemu należy się nr 1 w reprezentacji Niemiec ?????
Jak napastnik skiksuje albo obronca zrobi blad nawet kosztujacy strate bramki to za tydzien nikt o tym nie pamieta. A bramkarzom wszystko sie pamieta do konca kariery albo i zycia
Aha, co do Lehmanna - z tego co wiem zostal ukarany za wycieczki osobiste na temat zycia prywatnego Kahna.Last edited by lzkamil; 2004-02-26, 20:41.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)Comment
-
biermann napisał(a)
Chwila oddechu pfuuuu. Bramka wisi w powietrzu. Mam nadzieję, że padnie zaraz po przerwie."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Rasiak znowu zrobił wszystko żebym nie miał dobrego zdania o nim. Jak kiedyś coś złego o nim napisałem wiele osób się oburzyło ale po jakimś czasie inne osoby tez przyłączyły się do krytyki i głosy sprzeciwu znikły, dzisiejszy mecz pokazał że słusznie. Rasiak nadaje się do gry w piłkę i jest lepszy od wielu innych ale do reprezentacji czy do klubu który ma wielkie aspiracje się nie nadaje. Chłopak po prostu się gubi gdy ma piłkę przy nodze. Może jeszcze poćwiczy i nauczy się tego i owego w końcu jeszcze młody jest. A co do samego Grodziska to niewątpliwie zabrakło im siły, nie można mieć do nich pretensji o to w końcu zima robi swoje w Polsce.
A jeżeli chodzi o Kahna to kiedyś w PN ukazał się krótki cytat polskiego bramkarza(niestety nazwiska nie pamiętam) grającego niegdyś w Karlsruhe razem z Kahnem. Obaj bramkarze na zgrupowaniach zawsze mieszkali razem i Polak mówił że bał się iż Kahn w nocy udusi go poduszkąComment
-
Pycha Kahna została ukarana.Przed meczem Bayern-Real twierdził,że nie boi się Brazylijczyków a powinien.Zapomniał biedaczek,co mu zrobił Rivaldo w finale MŚ w Korei.Może po strzale Roberto Carlosa nabierze pokory dla wirtuozów futbolu z Brazylii.Comment
-
Groclin-Bordeaux
Jak się gra chodzonego przez całą drugą połowę...
Bordeaux było najsłabszą drużyną z tych, które zagrały w Grodzisku w pucharze UEFA. Jak można było z nimi nie wygrać... Cała nadzieja w tym, że na wyjazdach chłopaki grają o niebo lepiej.Comment
-
Mimo, że wydarzenia boiskowe (czerwona kartka dla Francuzów) przemawiały za Groclinem, mecz skończył się dla nich najgorzej jak mógł. Stracić bramkę u siebie w 90 minucie, z drugiej strony przespali drugą połowę i chyba za bardzo uwierzyli w remis.Comment
Comment