Gratulacje dla Polonii. Odwróć tabelę - Legia na czele, jak miło
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziNiestety nie zrozumiałeś co napisałem.Ja nie pisze o wyborze między jakościa a ceną.Nie mów mi,ze jak będziesz miał do wyboru te same piwa w dwóch różnych sklepach i za inną cene to kupisz droższe piwo.Normalny człowiek pójdzie do sklepu obok i kupi taniej.Chyba,ze masz kasy jak lodu i cena dla ciebie nie gra roli.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziGratulacje dla Polonii. Odwróć tabelę - Legia na czele, jak miłoCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Fajnie było na meczu w Świnoujściu, staliśmy z Flotą i Falubazem pod płotem i przychodzą psy i mówią nie można tu stać, albo wchodzicie , albo do widzenia, my w śmiech i dalej swoje śpiewanie i piesek mówi wypier...ch... stąd , a jeden z nas przepraszam panie władzo, ale zwracam panu uwagę, że nie wolno przeklinać w miejscu publicznym, gdyż grozi to co najmniej upomnieniem lub stratą trzech dyszek.Wszyscy w śmiech oprócz wiadomo kogo.Za chwilę myślący inaczej znowu coś tam przeklinał i ten sam gość do jego kolegów proszę wypisać mandat bo zachowanie tego pana jest naganne i on jest niereformowalny i upomnienie ustne nie wystarczy i mendy zaczęły wraz z ochroną pacyfikację.Gaz po oczach pałowanie każdego , oj była wojna , do tej pory ledwo ruszam ręką.Została formalnie zgłoszona przez chłopaków czynna napaść przez ochronę i piesków, bez powodu, obdukcje za pobicie.Minusem jest ,że wcześniej był melanż i szanse mamy zerowe.
Stróże prawości kur.. m..
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziW dodatku nie zareagowaliście na wezwanie do pokojowego rozejścia się, więc zmusiliście siły porządkowe do użycia przymusu bezpośredniego.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziNiby dlaczego mieli się rozejść?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziNa wezwanie policji.
Policjant miał kaprys czy moze mu sie nudziło i chciał się rozerwac bo wiedział jaka będzie odpowiedź.
Jeżeli będe stał obok płotu stadionu to żaden policjant nie ma prawa mnie stamtąd wyrzucić bo jest to miejsce publiczne,a w miejascu publicznym można przebywac bez ograniczeń.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziArt. 50 kodeksu wykroczeń. Jeśli przy tym wznosili okrzyki, także art. 51.
"Zgrupowanie ludzi niemające pokojowego charakteru należy traktować jako zbiegowisko"
"Zgromadzeniem publicznym, jest zgrupowanie co najmniej 15 osób w celu wspólnego wyrażenia stanowiska lub w celu wspólnych obrad zorganizowane na otwartej przestrzeni dostępnej dla nieokreślonych imiennie osób"
Oglądanie meczu z za płotu jest raczej zgromaczenie a nie zbiegowiskiem.A zgromadzenie nie jest karalne.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Zgromadzenie organizowane na otwartej przestrzeni, dostępnej dla nieokreślonej liczby osób (tzw. zgromadzenie publiczne) wymaga uprzedniego zawiadomienia organu gminy najwcześniej na 30 dni, a najpóźniej na 3 dni przed planowanym zgromadzeniem.
Comment
-
-
Owszem jeżeli jest organizator bądź grupa organizująca.Natomiast co jeżeli zbierze sie spontanicznie obca grupa ludzi i nie ma żadnego organizatora?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Comment