Nie jest lekko, ale jakoś dajemy radę . Wygrane reprezentacji i dobra gra klubów w europejskich pucharach jakoś nam to osładza
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Pomijając to co będa sprzedawać to.............nie jestem do końca przekonany.Chociaż z drugiej strony za płotem naszego stadionu jest knajpa i zawsze pełna przed meczem w czasie meczu dziwnie pustoszeje.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziOsobiście uważam, że jeśli kibic na stadionie nie ma dostępu do piwa, to również kibicom przed telewizorami powinno się zabronić picia piwa. Jakaś solidarność powinna obowiązywać i sprawiedliwość społeczna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedzija gazetom dałem się zwieźć
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dipeone Wyświetlenie odpowiedziniektórzy pewnie by od stoiska z piwem nie odchodzili
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziWiększość " januszy "będzie żarło i piło , a mecz?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziTo gdzie teraz jesteś?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziMusieliby mieć sporo wolnych środków - piwo na stadionie nie będzie po 2,50 PLN.
Co do tych kilku minut stania tyłem do murawy to cóz to jest w porównaniu do efektu ,jaki wykonanie oprawy daje widowisku?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rynek Kolejowy25 maczet w pociągu kibiców Wisły
W pociągu specjalnym, którym z Łodzi wracali kibice Wisły Kraków, policjanci znaleźli 25 maczet, bagnet, 3 toporki, 4 noże, kominiarkę i 2 drewniane trzonki ...Last edited by Krzysiu; 2010-08-24, 11:25.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dipeone Wyświetlenie odpowiedziKrakowski chory kibicowski klimat.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziJak jesteś taki kumaty to na pewno kumasz, że taki arsenał to nie wyłączna domena krakowskiego kibolstwa.
Comment
-
-
Większość ekip w Polsce ni eurzywa takiego sprzętu.Niestety w Krakowie czy w Zabrzu to norma.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment