Nie jest lekko, ale jakoś dajemy radę . Wygrane reprezentacji i dobra gra klubów w europejskich pucharach jakoś nam to osładza
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Pomijając to co będa sprzedawać to.............nie jestem do końca przekonany.Chociaż z drugiej strony za płotem naszego stadionu jest knajpa i zawsze pełna przed meczem w czasie meczu dziwnie pustoszeje.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Ja tam nie widzę problemów, mogę walić wódkę. Żadna różnica, do telewizora czy do lustra.Comment
-
Co do tych kilku minut stania tyłem do murawy to cóz to jest w porównaniu do efektu ,jaki wykonanie oprawy daje widowisku?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rynek Kolejowy25 maczet w pociągu kibiców Wisły
W pociągu specjalnym, którym z Łodzi wracali kibice Wisły Kraków, policjanci znaleźli 25 maczet, bagnet, 3 toporki, 4 noże, kominiarkę i 2 drewniane trzonki ...Last edited by Krzysiu; 2010-08-24, 11:25.Comment
-
Jasne, że jest jeszcze pewne miasto na Podkarpaciu oraz sporo miast na Śląsku ,gdzie sprzęt to dosyć powszechne zjawisko, ale chyba nie chcesz mi wmówić ,że to nie Kraków słynie z tego ,że tam używanie takich "zabawek" to pewnego rodzaju norma?Comment
-
Większość ekip w Polsce ni eurzywa takiego sprzętu.Niestety w Krakowie czy w Zabrzu to norma.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
Comment