Ja myślałem ,że to do mnie.Postawiłem przecież na Żabojadów Było groźno
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Pogoniarz napisał(a)
Hm.W STS-ie postawiłem na zwycięstwo w meczu,awans,strzelenie bramki w meczu, na Francuzów.... i weszło...
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwszy mecz w Grodzisku obejrzałem bez piwa - przegrali 0:1. W rewanżu stwierdziłem, że kupię piwo, może będzie lepiej. Kupiłem 2 Witnickie Diabelskie Mocne i ...
Wieczorem moja najlepsza z Żon stwierdziła: Lepiej już więcej nie kupuj piwa na mecze, nasi będą mniej przegrywaćBIRRARE HUMANUM ESTComment
-
E tam. Ja oglądałem bez piwa i nic nie pomogło. Chłopakom brakło armat. Rasiak bez Niedzielana był jak Szarik bez Janka. Te dwa meteory latające po boisku w tzw. ataku to za mało. Genialny manewr z Milą na lewej obronie przyniósł spodziewane skutki już do przerwy.Comment
-
Mówi się trudno.Kiedyś w końcu musieli odpaść.Tylko wynik mógłby być skromniejszy.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
W "Przeglądzie sportowym" wyczytałem, że w środę wieczorem Piotrkowi Świerczewskiemu na żywca skradziono luksusowego Mercedesa. Na poznańskich Jeżycach, dwóch typów przystawiło piłkarzowi giwerę do głowy i po chwili pożegnał się z samochodem. Dobrze że nie z życiem...JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁYComment
-
-
-
Dziś odbyło się losowanie piłkarskiego Pucharu Polski, mecze 12-13 kwietnia, rewanże tydzień później a pary następujące:
Jagiellonia - Legia
Dospel - LechKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Piecia napisał(a)
Dziś odbyło się losowanie piłkarskiego Pucharu Polski, mecze 12-13 kwietnia, rewanże tydzień później a pary następujące:
Jagiellonia - Legia
Dospel - LechComment
Comment