Powinienieś być z nimi na dobre i na złe, jako prawdziwy kibic. Wygląda na to, że nie lubisz swojego klubu. Lubisz go tylko, jak wygrywa.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Czemu nie pojawiłeś się w Bytomiu na meczu? Wychylilibyśmy kufelek za Pogoń.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Do Krzysia ja przecież jak pisałem będę na tych dwóch meczach Pogoni, ale "kawałki będą typu Pogoń to My , a o reszcie repertuaru nie wspomnę.Oczywiście na Gieksie też będę.Także kompletnie Cię nie rozumiem, zresztą to nie nowość
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
W Ekstraklasie ruszy chyba na całego trenerska karuzela, chyba że prezesi zaskoczą nas niespotykaną cierpliwością.Comment
-
Ja z przyjemnością oglądałem mecz na zapleczu Podbeskidzie-Warta i naprawdę gospodarze zagrali ładną dla oka piłkę.Nam udowodnili w Szczecinie o co będziemy walczyć.
Patrząc na te kopaniny w e-klasie, to " Górale" spokojnie by się tam utrzymali.ŁKS raczej nie, no może Sandecja i Piast, reszta bez szans.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
No niestety.. Anglicy dali skróconą lekcję gry w piłkę Lechowi. Chociaż patrząc na cały mecz, Lech wcale nie grał źle. Byłem kompletnie zaskoczony składem Kolejorza - Drygas, Tshibamba.. Szacunek dla trenera za odważną decyzję Teraz czas na ligę, oby w końcu zaczęli wygrywać i odrabiać stratę do Jagi. A potem rewanż z ManchesteremLech... Zawsze się dzieje.... ;-))
Niech zwycięża Lech.... Wielki Kolejorz KKS!!!Comment
-
Jacek Kosmalski, były piłkarz Polonii Warszawa:
PS: A kibice wierzyli, że przychodzą na emocjonujące mecze.
"Nie przychodzili na mecze, tylko na cyrk. Wiele ze spotkań było wyreżyserowanych. Pamiętam mecz z Polarem Wrocław. Wiedziałem wcześniej, że jak będzie rzut karny, to mam podejść i strzelić w prawy róg. Oczywiście w pewnym momencie sędzia gwizdnął. Wziąłem piłkę, strzeliłem w prawy, bramkarz rzucił się w lewy."Comment
-
Wiele już w piłce widziałem, ale czegoś takiego jeszcze nie:
http://www.youtube.com/watch?v=GPgR5...layer_embeddedComment
-
Ja się nie znam, ale Poznań (logo) to jakieś totalne nieporozumienie , Wrocek (most Grunwaldzki- chyba), też jakiś taki....Po Gdańsku i W-wie można było się spodziewać Neptuna i Syrenki i bardzo dobrze, to wygląda.
No niezłe negocjacje i jakie puszenie się i klata do przodu hehehLast edited by Pogoniarz; 2010-10-28, 13:58.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Najbardziej podoba mi się logo Gdańska, szkoda, że warszawskie nie jest w takim samym, klasycznym stylu. Logo Wrocławia wygląda jak bohomaz, a poznańskie nie wygląda w ogóle, bo ciężko powiedzieć, co to jest i jaki ma związek z Poznaniem.
A tymczasem moi ulubieńcy w świecie sportu nie odpuszczają: http://sport.wp.pl/kat,37154,title,J...wiadomosc.html Ten naród jest naprawdę wyjątkowy, kocham ich miłością tak czystą, jak ich intencje.Comment
Comment