Jest światełko w tunelu dla Cracovii. Jak nie powiększenie ligi od następnego sezonu, to może casus ŁKS, nie przyznanie licencji jakiemuś zespołowi. Polonia Bytom mądrzej niż Łodzianie, bo już teraz, trąbią o ryzyku degradacji z powodu stadionu. Ale czy to wystarczy na Prezesa Profesora?
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Last edited by Pogoniarz; 2010-12-18, 21:07.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziZe skały zrzucani są piłkarze, którzy się za mało angażują.
.
Z innej beczki, jestem ciekaw ile piłek idzie w niebyt po zderzeniu ze skałami, no chyba ,że jest tam siatka, ale jakoś nie zauważyłem.
Przyjezdni chyba siedzą na skałach
Nagroda "Jobla " za projekt i za akceptację tegoż czegoś.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Oglądając mecz Arsenalu z Barcą brakowało tylko sporej ilości strzałów na bramkę, po za tym super mecz.
Natomiast mecz naszego jedynka w pucharach beznadziejny.Oby to tylko wina murawy, o przepraszam kartofliska , które z jednej strony podgrzane częściowo, z drugiej zasypane śniegiem...
Kto przyznał i czy w ogóle przyznał stadionowi w Poznaniu klasę Elite? Są jakieś certyfikaty podpisywane przez przedstawicieli UEFA?Nagle robią po kilu meczach problemy?
Wymogi jakie trzeba spełnić , będący tam niech sobie opowiedzą sami.Sporo , oj sporo trzeba zrobić
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Niestety wygląda na to, że Lech bez Peszki to Lech bez pazurów. Mam nadzieję, że uda im się mimo wszystko przejść Bragę, a później powinno być lepiej. Zwłaszcza jeśli trafią na Liverpool, bo gra z mocnymi przeciwnikami im najwyraźniej służy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumek Wyświetlenie odpowiedziPogoniarz jak tam Pogoń przed rundą wiosenną?? Stal o 3 ligę zawalczy?
Ciekawostką jest zatrudnienie piłkarza z Japonii( widziałem Go na sparingu i był zdecydowanie najlepszy na boisku.
Wyniki spotkań przed sezonem są na razie mizerne, ale, jak w jeden dzień gra się dwa mecze różnymi jedenastkami, to jak można ocenić "moc" zespołu.W Turcji na razie wygrali wszystkie 3 mecze, ale czy wygrana z czołową drużyną z Uzbekistanu, czy jedną z najlepszych z WKS , to powód do dumy?Już wygrana z szóstą drużyną pierwszej ligi ukraińskiej na pewno cieszy.Cieszy też,że wszystkie mecze na zero z tyłu.
Aha ciekawostka z meczu z z Wołyniem Łuck , otóż spotkanie zakończono w osiemdziesiątej minucie bo ich trener wleciał na boisko i zaczął okopywać swoich piłkarzy.Jeszcze ciekawsze,że graliśmy z nimi już jakiś czas temu sparing i też wleciał na boisko
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Przydałby się taki w Pogoni
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumek Wyświetlenie odpowiedziPogoniarz jak tam Pogoń przed rundą wiosenną?? Stal o 3 ligę zawalczy?
Rezerwy Pogoni chcą koniecznie awansować i raczej nie będą mieli problemu.
Poza tym kasa klubowa Stali wiadomo czym świeci.
Z innej beczki oglądając "popisy" "Lecha z " Polonią" w czasie przerwy się normalnie zdrzemnąłem i Westa mnie obudziła w 47 minucie meczu-chyba niczego ciekawego nie przegapiłem, bo bym się wkurzył
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
-
Występ Lecha moim zdaniem poniżej krytyki. Nie wiem, co chcieli osiągnąć. 0:0 po traceniu kolejnych bramek? Gole padły po błędach indywidualnych i jednym sędziowskim, ale awans Bragi jak najbardziej zasłużony. Chcieli bardziej i wygrali.
Załoga Polsatu też się dostosowała do poziomu. Chyba się zgadali przez telefon, że obowiązującą teorią jest złe rozmieszczenie zawodników na pozycjach, i Borek, którego skądinąd całkiem lubię, w każdym wywiadzie z uporem maniaka wałkował ten temat. Kogo obchodzi, czy tzw. eksperci mają rację? Niech aktorzy widowiska powiedzą coś od siebie.
Comment
-
Comment