zythum napisał(a) ... dzisiaj chciałbym aby odpadł i Bayern i Real - już się mnie chce wymiotować od ciągle tych samych klubów
Może jakis obustronny walkower , ale to i tak Real zagra dalej.
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Co tak siedliście na Real??? Ja jak najbardziej życzę im wszystkiego dobrego, szczególnie, że rywalem jest Bayern, którego nie cierpię. Co do Realu to stara miłość nie rdzewieje. A Spartę i Lokomotiw też chętnie widzę w następnej rundzie
Sparta była w kolejnej rundzie przez 6 minut. Szkoda, szkoda też Lokomotivu. Bardzo cieszy mnie awans Realu,była mała awantura, ale wszystko skończyło się dobrze. Jeszcze jedno - gdyby ktoś nie znał adresu www.livescore.com to polecam, wyniki lig - od najlepszych, poprzez Polskę do RPA. Na żywo, aktualizowane co 60 sekund
Aldach napisał(a) Całym swoim jestestwem kibicuję Sparcie Praga
Za nich
No niestety Co do meczu Real-Bayern to Monachijczycy zamiast grać to tylko kopali i bili rywali.Sędzia pokazał ,że nie panował nad sytuacją.Te przepychanki w koncówce to już było żenujące.Nie cierpię jednych i drugich,ale liderem został Bayern .Zero klasy
Jakoś bez większego szumu wokół zespołu, do następnej rundy przeszedł Arsenal. Klub, który w poprzednich rozgrywkach przegrywał mecze wygrane, teraz spokojnie awansuje dalej. Do tego pewnie zmierza do tytułu mistrzowskiego w Anglii.
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Przygnębiająco to wygląda (Lokomotiw, Sparta) - ciekawe jak to się odbyło - czy sędzia, czy brak wiary, czy jednak zbyt małe umiejętności?
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Dlatego też uwzględniłem opcje - strach czy brak umiejętności. Pewnie Sparta wyszła jak na ścięcie
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Szkoda Lokomotiwu, dosyć, że prawie czwarte meczu grali w dziesiątkę, bramkarz obronił karny (naciągany), to jednak nie udało im się awansować (mało brakowało).
zythum napisał(a) Dlatego też uwzględniłem opcje - strach czy brak umiejętności. Pewnie Sparta wyszła jak na ścięcie
Sparcie zabrakło zdecydowanie spokoju. Czesi gubią się gdy osiągają korzystny wynik z wyżej notowaną drużyną. Było to już widać w fazie grupowej i to nie tylko w tej edycji LM. Jednak mimo tego umieją od czasu do czasu pokazać kawał dobrej piłki.
A co do Realu Madryt to powinien on odpaść albo przynajmniej dobrowolnie zrezygnować z dalszego uczestnictwa. Zespół w którym grają zawodnicy uznawani za najlepszych graczy na swoich pozycjach gra jak przeciętny polski klub!! Pewnie zaraz zostanę wyśmiany za to stwierdzenie ale niestety albo stety już dawno nie widziałem żeby Real zaprezentował piłkę na najwyższym poziomie albo przynajmniej średnim.
Comment