przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
A gdyby tam jeszcze grał Świerczewski lub Hajto to stwierdzili by, że to taka nasza BarcelonaComment
-
Szwedki w 10-tke, po ladnym meczu, pokonaly Francuzki 2:1 i zdobyly brazowy medal mistrzostw swiata w pilce noznej.
Jutro final Japonia:USA.
Piwo juz sie chlodziLast edited by Latarnik; 2011-07-16, 19:20.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Obecnie trwa protest SSJB (Kibice, zrzeszeni w stowarzyszeniu sympatyków Jagi) przeciwko działaniom klubu - nie kupujemy karnetów, ani pamiątek (szale itp.) klubowych do czasu, aż klub przestanie wspierać PZPN i tuskorząd (chodzi o zakaz wyjazdów i opraw meczowych)Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Obecnie trwa protest SSJB (Kibice, zrzeszeni w stowarzyszeniu sympatyków Jagi) przeciwko działaniom klubu - nie kupujemy karnetów, ani pamiątek (szale itp.) klubowych do czasu, aż klub przestanie wspierać PZPN i tuskorząd (chodzi o zakaz wyjazdów i opraw meczowych)Last edited by anteks; 2011-07-16, 23:02.Mniej książków więcej piwaComment
-
Chuliganów? Jak byłeś kiedyś na meczu Jagi, szkoda, że nie dałeś znać Nie mamy w d.... klubu, ale mamy w d... tych, którzy mają w d... Jagę, czyli grajków, którym najwarzniejsze są wpływy na konto bez znaczenia gdzie się gra i w jakim klubie
ku pamięci - dowód takiego właśnie piłkarza
a Jaga ma w składzie tylko dwóch wychowanków, z czego jeden ma 38 lat, drugi pewnie wyjedzie za granicę, a trener to - nie skomentuję, bo na tym Forum nie przystoiKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Kopacze z mojego miasta w końcu zagrali w sparingu z 4 ligowcem z Niemiec, a nie ze spadkowiczem do 9 ligi i 6 ligowcem, no i nie dali rady przegrali 0:1.Już za chwilę liga i mecz z Polonią, zobaczymy jak my po wzmocnieniach, a Oni po osłabieniach jak sobie poradzimy.Kiszot odbiorę Cię na stacji. Mecz o 19:00 także piwko i obiadek zapewnione.To my Kibole tusku matole.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Czekam z niecierpliwością na meczyk i spotkanko.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Ja też do 11:07 na dworcu jakimś cudem , chyba, że nie będziesz jechał "Zakopcem".
Dziś mi śniło, że Śląsk przegrał 0:2 , kojarzę sporo spotkania.Oni wrzutki na pałę, nasi nic do przodu i dwie bramy jakoś nam wcisnęli.500 osób ze Ślaska, ale tak ustawili mikrofony, że prawie niesłyszalni w TV.Oj człek stęskniony za naszą beznadziejną piłką
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Plama Brazylii w Copa America - przegrana w karnych z Paragwajem. Na cztery strzelone karne trzy w powietrze, jeden w bramkarza. Takiego obciachu jak żyję, nie widziałem na żadnym szczeblu rozgrywek.
Oczywiście mecz Pogoni z Polonią jest ważniejszy, ja tak tylko w ramach przerywnika.Comment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
Comment