Dramatyczne wyniki. Nie oglądałem bo siedzę na wywczasach zagranicznych a w ichniej telewizji co innego widać, ale wyniki mnie zmroziły. O ile na Legię nie liczyłem, to Wisła się skompromitowała. Potwierdza się jednak teoria, że zbieranina bez związku mentalnego z klubem może osiągnąć sukces. Czas chyba na zmiany w zarządzie
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Legii nie oglądałem, ale jak się gra trzema defensywnymi pomocnikami, to 0-1 nie jest wcale złym wynikiem. Mam nadzieję, że się porządnie zmęczyli i w niedzielę będą jeszcze odczuwać trudy wczorajszego meczuWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Trzeba oddać Legii że zagrała bardzo dobrze w obronie, jedyna bramka którą stracili była trochę przypadkowa. Świetny mecz zagrał Żewłakow, Komorowski robi regularne postępy i jeszcze się okaże że na Euro może być poważnie brany pod uwagę. Jędrzejczyk przed sezonem miał grzać ławę, a gra ambitnie i skutecznie, Wawrzyniak tym razem bez głupich błędów. Kilka razy byłem pod wrażeniem jak kasowali napastników PSV, ładnie podwajając krycie. Brakowało zdecydowanie kreatywnego pomocnika, który umiał by przytrzymać piłkę i odciążyć napad.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
Ależ to dyskryminacja kobiet - a Justi to co - nie ma się napić?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
To jest dopiero kariera, a nie jakieś tam czempion ligi i mundiale: http://ofsajd.onet.pl/newsy/najbardz...4,artykul.htmlComment
-
Fatalna gra w Świnoujściu i punkty zostały na wyspie.Nas z 800 osób ze słabym dopingiem, raczej wszyscy nastawieni na melanż.
Gratulacje dla ochrony i dzielnej milicji.Fajnie sobie pogazować i postrzelać i pozawijać kibiców.Całą akcję widziałem, bo staliśmy na parkingu.Komentarz jednego z forumowiczów:
11 osobom zarzuca się napaść na funkcjonariusza, 123 - udział w zbiegowisku.Chłopaków trzymano na dworze w deszczu, bez możliwości udania się do ubikacji i dostępu do wody, puszczono ich o 4 rano, niektórzy nie zdążyli do pracy i mają z tego powodu kłopoty.
Jak można przybić komuś zarzut udziału w zbiegowisku, skoro rzecz działa się na dworcu kolejowym, a kibice wracali całą grupą, pociągiem do Szczecina? Mieli się pojedynczo teleportować ze stadionu do pociągu? Jak to sobie oberpolicmajstry wyobrażają? Trzeba być po prostu megadebilem.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Stowarzyszenie wraz z prawnikami ostro działają.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Maor Melikson chce grać w polskiej kadrze: http://www.sport.pl/euro2012/1,10907..._w_kadrze.htmlJEDNO PIVKO NEVADI!Comment
-
Powoli krystalizuje się wyjściowy skład na EURO:
Chesney
Boenisch - Arboleda(*) - Perquis - Kolodziejczak(*)
Pekalski(*) - Polanski - Melikson - Obraniak
Roger - Wondolowski(*)
Ci z gwiazdkami jeszcze nie są załatwieni, ale zostało 9 miesięcy, więc PZPN zdąży. Od biedy może zagrać jeszcze Olisadebe.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Powoli krystalizuje się wyjściowy skład na EURO:
Chesney
Boenisch - Arboleda(*) - Perquis - Kolodziejczak(*)
Pekalski(*) - Polanski - Melikson - Obraniak
Roger - Wondolowski(*)
Ci z gwiazdkami jeszcze nie są załatwieni, ale zostało 9 miesięcy, więc PZPN zdąży. Od biedy może zagrać jeszcze Olisadebe.
Gratulacje dla Lechii Gdańsk za występ w PP z Limanovią.
Jeszcze jedno oglądałem całkiem niedawno mecz Widzew-Zagłębie Lubin w telewizorni-oczy miałem jak pięć złotych-takiego dna dawno nie widziałem.Widzew nie przegrał jeszcze meczu, ale już trzy 0:0 było, dla Wisły strzela jeden zawodnik, "Lech" gra w kratkę, Rudnevs znowu strzela uznaną bramkę ze spalonego, Legia gra piach, Korona liderem...No jaja normalnie
Na zapleczu też Zawisza pierwszy
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Comment
-
(zresztą jeden z nich się załapał, tylko pod kryptonimem)Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment