przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Comment
-
Jednak polskie drużyny nie mogą zagrać dwoch dobrych meczy w tygodniu. Po świetnym meczu w Bukareszcie przyszedł słaby mecz z Widzewem. Gdyby nie fantastyczna interwencja Kuciaka w pierwszej połowie mogłoby dojść do kompromitacji (w końcu gdzie szukać punktów jak nie z takimi drużynami). W drugiej lepiej i bramki wychowanków. Wielkie brawa dla Żyry (za bramkę i świetną akcję z pierwszej połowy gdzie po serii zwodów posadził na tyłku obrońcę) i Wolskiego.
W skrócie armia czerwona została rozbita w Warszawie, a środę odbędzie się dorzynanie watah (używając nieskomplikowanego języka szefa polskiej dyplomacji).
No i na koniec o dramatycznym zachowaniu kibiców z Łodzi. Nie wiem po co to jeździ po Polsce. Cały mecz wyzwiska, rzucanie rac (w tym na sektor z dzieciakami). Dramat.Comment
-
Comment
-
Against Modern Futbol i tyle w temacie . Kto tego nie rozumie, temu nie wytłumaczę.
Zdrowa nienawiść jest też pozytywnym uczuciem
ps. natomiast rozśmieszają mnie płacze legionistów po wpuszczaniu ich w Bukareszcie. Wejście na sektor gości na Legii to jest dopiero skandal włącznie ze zdejmowaniem butów"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Against Modern Futbol i tyle w temacie . Kto tego nie rozumie, temu nie wytłumaczę.
Zdrowa nienawiść jest też pozytywnym uczuciem
ps. natomiast rozśmieszają mnie płacze legionistów po wpuszczaniu ich w Bukareszcie. Wejście na sektor gości na Legii to jest dopiero skandal włącznie ze zdejmowaniem butów
Upokarzanie ludzi przez policję i ochronę jest żenujące. A Ty stosujesz zasady Kalego - jak warszawiaków trzepią na bramkach jest śmiesznie, a jak naszych to już skandal.Comment
-
Co do hasła Against Modern Football, wyjaśniam niezorientowanym. Chodzi o to, żeby bilety były tanie, a w zamian kibice będą robili na trybunach co chcą. Nie wiadomo, dlaczego właściciele klubów nie kwapią się do skorzystania z tej fantastycznej promocji.
A teraz na poważnie. Nie chciałbym, żeby atmosfera na meczach była taka, jak ostatnio na meczu Polski z Niemcami w Gdańsku, ale jeśli miałbym wybierać między piknikiem a napirzaniem racami, to wolę piknik. Pikniki szybciej nauczą się śpiewać, niż bydło przestanie być bydłem.Comment
-
A teraz na poważnie. Nie chciałbym, żeby atmosfera na meczach była taka, jak ostatnio na meczu Polski z Niemcami w Gdańsku, ale jeśli miałbym wybierać między piknikiem a napirzaniem racami, to wolę piknik. Pikniki szybciej nauczą się śpiewać, niż bydło przestanie być bydłem.
Tak czy inaczej podejrzewam, że po prostu nie znasz się na nowoczesnych metodach dopingowania.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
W środę mecz się odbędzie bez udziału kibiców gości. W zamian za darmo wejdą dzieci. Można powiedzieć, że akcja "against modern football" (właściwie against children) nie do końca się powiodła. Teraz zostanie telewizor.
Generalnie to mnie to wkurza bo jednak mecz bez kibiców drużyny przeciwnej jest okaleczony ale nie wszyscy dorośli do pewnego standardu i towarzystwa.
Duże i dobrze zorganizowane grupy już na Ł3 były (choćby Ruch i Zabrze) ale potrafiły się skupić na dopingu swojej drużyny. Natomiast "czerwona armia" zachowała się podobnie jak "słynna" imienniczka z ZSRR.Comment
-
Ja z ostatniej kolejki oglądałem dwa mecze
Lechia-"Lech" i Cracovia-"Polonia W"Bramek nie zobaczyłem , ale pierwszy mecz naprawdę dobry, drugi to po prostu masakra.Prezesi powinni porozganiać tych grajków, bo szczególnie druga połowa stała na żenującym poziomie
Co do rzucanych rac przez Widzew, kolejny strzał w kolano w ruchu kibicowskim.Szkoda słów.Last edited by Pogoniarz; 2011-10-26, 18:14.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
Comment