przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Comment
-
Comment
-
Ktoś ,chyba Wisła Kraków dostała ostatnio karę finansową za odpalenie rac na futsalu.Comment
-
Swoją drogą jakim trzeba być tłuczkiem, żeby karmić znienawidzony PZPN karami finansowymi, płaconymi przez "ukochane" kluby za złamanie wewnętrznych przepisów rozgrywek.Comment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Oczywiście zostały, bo oprócz regulaminów imprez, wprowadzanych przez organizatorów imprez są jeszcze przepisy wewnętrzne właścicieli obiektów (zazwyczaj właściciel obiektu jest inny), oraz prawo cywilne.
Niech zgadnę - to na filmiku to prowokacja psów?Comment
-
Niebiesko czerwony Mikołaj
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Tak samo jak osobie wnoszącej i odpalającej race na stadionie, grzywnę wymierza klub
PS: Krzysiu, szanuję Twoją wiedzę w wielu dziedzinach, również imponuje mi Twoja bezkompromisowość ale impertynencja nie może być jedynym wsparciem w dyskusji.Comment
-
Nie nakłada, gdyż Sądy Grodzkie zostały zlikwidowane.Last edited by Rzeszowiak; 2011-12-09, 13:00.Comment
-
Czy to ważne co kto rzucił i w jakim trybie i sądzie go ukarzą. Sednem są wielkie widowiska. Całe zamieszanie z rzucaniem i odpalaniem różnych rzeczy wynika z nudów.
A wczoraj w Madrycie nikt się nudził! Wspaniała dramaturgia, świetna gra obu zespołów (chociaż Real gasł z upływem czasu), wielka piłka, walka. Super wieczór. Oglądałem to w specjalizującym się w pokazywaniu meczów pubie ze świetnym nagłośnieniem i momentami czułem się jak na stadionie. Tym bardziej, że w sąsiedniej loży siedziała gromada ludzi z Madrytu albo okolic chyba bo kibicowali białym.
Tylko ceny dla top managementu.Comment
-
Real nic wielkiego w tym meczu nie zaoferował. W zasadzie jedynie Ronaldo udowodnił, że kompletnie spala się w ważnych meczach i nie jest liderem drużyny, co moim zdaniem przekreśla go jako piłkarza "kompletnego" czy "wybitnego".
Aby nie było niedomówień, kibicowałem Realowi.Comment
Comment