Słaby mecz naszej reprezentacji i koniec dobrej passy Janasa.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
belze napisał(a)
No ale żeby z USA przegrać to już jest porażka.. ech..Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
WItam wszystkich , po dłuszżej przerwie znowu goszcze na forum szkoda tylko że dzień po słabym meczu naszych orłów. Gra bardzo rwana niedokładna i ogólnie... przykro patrzeć dobrze że to tylko towarzyski , jak skład sie wreszcie ustabilizuje to mam nadzieje że bedzie lepiej.
ps.Ja mam na szczeście karnet na cały sezon i nie musiałem stać w tych kilkusetosobowych kolejkach po bilety na sobote KOLEJORZ GOL!!!Comment
-
belze napisał(a)
No ale żeby z USA przegrać to już jest porażka.. ech..
Wiecznie nie doceniany Radomski i nie chciany w reprezentacji w końcu dostał szansę od początku meczu( za czym i ja się opowiadałem) i niestety udowodnił iż brak powołań było słuszne. Chyba nie prędko znowu wystąpi w biało-czerwonych barwach.Comment
-
baklazanek napisał(a)
No nie przesadzaj! (...) Ich gra naprawdę może zachwycać choć oczywiście nie zawsze. We wczorajszym meczu jakoś nikt się nie wysilał i stąd była taka mizeria.
Wiecznie nie doceniany Radomski i nie chciany w reprezentacji w końcu dostał szansę od początku meczu( za czym i ja się opowiadałem) i niestety udowodnił iż brak powołań było słuszne. Chyba nie prędko znowu wystąpi w biało-czerwonych barwach.
Ja byłem na meczu, zdarłem gardło dopingując naszych, atmosfera na stadionie była bardzo dobra, nawet o dziwo nie było żadnej zadymy.BIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Najgorsze jest to, że tak mogą wyglądać mecze z wyspiarzami. Pierwsi walna bramkę, a nasi będą przez resztę meczu walić głową w mur.
Najbardziej martwi mnie właśnie to, że od niepamiętnych czasów nie wygrali meczu, w którym pierwsi stracili bramkę. Ktoś w ogóle pamięta, kiedy ostatni raz im się to zdarzyło?Comment
-
żąleną napisał(a)
Najgorsze jest to, że tak mogą wyglądać mecze z wyspiarzami. Pierwsi walna bramkę, a nasi będą przez resztę meczu walić głową w mur.
Najbardziej martwi mnie właśnie to, że od niepamiętnych czasów nie wygrali meczu, w którym pierwsi stracili bramkę. Ktoś w ogóle pamięta, kiedy ostatni raz im się to zdarzyło?
A niedawno z Węgrami to my pierwsi strzeliliśmy czy Oni?Comment
-
Fakt, przecież była Walia! No ale w tych eliminacjach przeczyliśmy wszystkim stereotypom - no, może poza meczem z Azerbejdżanem na wyjeździe...
Pierwsi strzeliliśmy Węgrom, jakoś tak blisko początku spotkania (Niedzielan dał szpulę między dwoma po podaniu Rasiaka i strzelił obok Kiralya)Comment
-
Co za sędzia! Pan Wyparcik czy jak mu tam... powinien sędziować mecz Omlety Stara Wieś kontra Ciepłe Leszki Kłajewo.O mało co dał by się zabić przez zawodników przekręciarki.Pan Czerwiec bez piłki skosił po chamsku zawodnika Pogoni;doszło do zadymy na boisku i dostał tylko żółtą kartkę.Na trybunach wrzenie!!!Pogoń prowadziła 2:0.Znakomita gra Szczaki i doprowadzenie do remisu 2:2.Po chwili bramka dla Pogoni-pretensje aferzanki ,że był faul na bramkarzu.Powiem szczerze była walka w powietrzu ,ale według mnie za "piątką".Co do karnego dla Szczaki-chyba był.Dla Pogoni ewidentny.Po meczu do sędzięgo wystartowali wszyscy zawodnicy z Jaworzna pchali go lżyli...dopiero ochrona obroniła tego beznadziejnego arbitra.Czerwiec dostał za tamtą kosę tylko żółta kartkę,ale później drugą żółtą za niesportowe zachowanie.Zszedł z boiska praktycznie bez zmiany...
Mecz stał na niezłym poziomie pierwszoligowym.Według mnie goście lepiej grali w środku i wykazali się większą agresywnością.
Szkoda na początku meczu kontuzji Bugaja po faulu bramkarza-efekt-karny.
W sumie dramatyczny,wyrównany mecz.Pogoń miała więcej "setek"
Cieszy wygrana .Styl wygranej i zachowanie gości-bez komentarza.O tym meczu będzie z pewnością głośnoLast edited by Pogoniarz; 2004-04-03, 22:55.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pogoniarz napisał(a)
O tym meczu będzie z pewnością głośno
Zagłębie w natępnej kolejce "odpoczywa", pewnie na tym straci.
W onecie czytałem, że Polsat Sport ma transmitować mecze na drugim froncie, Cracovii i Pogonii. Pierwsza transmisja z Lubina, Zagłębie- Cracovia.Comment
-
Kompromitacja w Sosnowcu.Zagłębie rozgromiło Polonię 4:0
Najgorsze jest to,że Polonia oddała punkty bez walki.Skórokopy grali tak jakby mieli powiązane nogi.Chyba trzeba będzie z nimi pogadać po męskuLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
A my przegrywamy niestety z Legią 0-1 , ale po walce , dobrym zaciętym meczu i przede wszystkim w obecności 26 tys. ludzi , na stadionie niezapomniana atmosferaComment
Comment