Wczoraj ok. 17 wyjeżdżałem z Poznania. Po drodze mijałem położoną na jakimś poznańskim wygwizdowie stacyjkę kolejowę. Setki funkcjonariusze policji, mnóstwo policyjnych samochodów, wozy strażackie. Myśleliśmy, że zdarzył się jakiś wypadek pociągów. A to były tylko przygotowania na przyjazd kibiców warszawskiej Legii.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Kiszot napisał(a)
Chyba trzeba będzie z nimi pogadać po męskuComment
-
Dosyć ciekawe roztrzygnięcia w pierwszej lidze.Polonia wygrywa z Groclinem(czyżby przebudzenie Polonii).Groclin zmniejszył do minimum swoje szanse na tytuł.Wisła Płock po zwycięstwie nad Polkowicami przedłużyła nadzieje Widzewa na utrzymanie się w lidze(chociaz sam Widzew potwierdził swoje aspiracje drugoligowe )
Gratulacje dla Lecha za frekwencję,waszeComment
-
Obejrzałem skrót z meczu Pogoni.Pierwsza bramka dla Pogoni.-powinien być spalony,w konsekwencji akcji ewidentny faul Bledzewskiego i karny.
Brutalny faul Czerwca bez piłki -bez konsekwencji.Kosa bez piłki Czerwca-żółta kartka.Wbiegnięcie działaczy z Jaworzna na murawę i przepychanki z sędzią.W tej akcji uczestniczą też zawodnicy Szczakowianki i nic .Gol na 2:2-spalony zawodnik gości.
Gol na 3:2 Trałka(piłkarz Pogoni)wyskoczył do piłki i z impetem wpadł na niego Bledzewski-(to działo się jednak w piątce),pilka przeleciała dalej i Masternak wpakował ją głową do bramki.Bramkarz udaje uraz po czzym wstaje i biegnie do arbitra i wrzuca mu ile wejdzie przez długi czas- i co? i nic!Po meczu Bledzewski żalił sie,że został staranowany przez dwóch zawodników Pogoni i wszyscy to widzieli .Przegrali ,gdyż nie potrafili wykorzystać kilku klarownych sutuacji i słabszej gry Pogoni.Na meczu około 18-19 tysięcy kibiców.
Dalej dochodzę do siebie... po tych emocjach
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
darek99 napisał(a)
Browa dla Legii, pojechali z Lechem aż miło
A poza tym ręka Jóźwiaka w polu karnym Legii w 24 minucie i sporo szczęścia w ostatnich minutach - Lech miał kilka okazji.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Tak naprawde to ta twoja Legia wcale nie była na boisku lepsza , mieli troche fuksa i troche przychylnego sędziego choć niestety wynik idzie w świat i tego nie da się zakwestionowaćComment
-
szarpik napisał(a)
Tak naprawde to ta twoja Legia wcale nie była na boisku lepszaCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
bury_wilk napisał(a)
No wreszcie. 3-1 z Groclinem i to w niezłym stylu. Mam nadzieje, ze teraz będzie tylko lepiej.
Comment
-
Nie życzę Widzewowi spadku (wręcz przeciwnie), ale jeżeli w Wielką Sobotę Polonia zagra tak, jak w ostatnią sobotę (moim zdaniem najlepszy mecz KSP w całym sezonie), to Widzew nie może liczyć chociażby na punkt. Mam nadzieję, że chłopaki nie dojdą teraz do wniosku, iż są wystarczająco dobrzy, aby wygrać z Łodzianami "na stojąco", ale pokażą w tym (i kolejnych) meczach zaangażowanie i wolę walki od pierwszej do ostatniej minuty, czyli tradycyjną polonijną waleczność.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Myślę,że Smuda zmotywuje odpowiednio Widzewiaków do gry.On to potrafi.Mecz z Polonią może być początkiem walki o utrzymanie.
za Legię aby pokonała Polkowice(to jest też w interesie Polonii)Comment
-
Engel został menadżerem Poloni. Odnoszę wrażenie że były selekcjoner nie wie za bardzo co ze sobą zrobić. Raz mówi że chce zostać trenerem dobrej drużyny i już lada dzień podpisze kontrakt a jakiś czas później obejmuje stanowiska dyrektorskie w polskich klubach. Oby Poloni wyszło to na dobre.
Ciekawią mnie najbliższe mecze Poloni gdyż okaże się w nich czy rzeczywiście odzyskała wiarę oraz ich umiejętności są wysokie. Bo tak do końca nie wiadomo czy Groclin po prostu nie odpuścił sobie meczu.Comment
-
Mnie też dziwi porażka Groclinu,ale jeśli odpuścili mecz to byłaby to największa głupota z ich strony.Stracili szansę na mistrza PolskiComment
-
Nieraz tak jest jak się wygra parę meczy i to wysoko a następnie przyjeżdża się na mecz ze słabiutką drużyną i się ją lekceważy. Brakuje motywacji, chęci?? Nie wiem. Zobaczymy jak to będzie się dalej układać.Comment
Comment