przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Wychodzi na to że znowu są "zmiany, zmiany, zmiany". Drabinki brak i po tej rundzie następne losowanie"... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"Comment
-
za to mecz Lech - Bełchatów to chyba najciekawsze 0:0 w naszej ligowej młócce jakie kiedykolwiek zdarzyło mi się obejrzeć. masakra. powinno być chyba 8:3. a to co zrobili Reiss i Wacławczyk - do kadry ichComment
-
Także jestem pod wrażeniem meczu Bełchatowa z Lechem. Pomimo braku goli spotkanie było bardzo ciekawe i toczyło się w szybkim, przyjemnym dla oka tempie. Poza tym obie ekipy zaprezentowały esencję nieskuteczności w wykańczaniu 200-procentowych okazji bramkowychWhat's the matter Lagerboys... Afraid you might taste something?Comment
-
To był udany weekend.Najpierw Borussia rozbiła Freiburg 5:1 a potem polonia wreszcie wygrała pierwszy mecz w tym sezonie i to od razu z liderem ze Świnoujścia.Gdyby wykorzystali wszystkie sytuacjo to mogło byc co najmniej 6:1 a tak skończyło sie tylko 2:1.Ale i tak to był chyba najlepszy mecz od 2 sezonów.Nie pamiętam kiedy ostatnio Polonia atakowała bramke rywali kilka sekund przed końcem meczu.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Jeżeli to jest reprezentacja 40-milionowego narodu, do tego narodu, który piłkę nożną traktuje jako sport numer 1, to pozostaje tylko popełnić honorowe zbiorowe samobójstwo. co za k... wstydLast edited by chechaouen; 2013-03-22, 22:34.Comment
-
No nie przesadzajmy, wystarczy wybrac sobie inny sport numer 1, np brydz sportowy5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
Szpak, który już dawno przekroczył smugę cienia, przynajmniej błysnął puentą:
"Żebyśmy tylko wygrali z San Marino"
To jest k... prze - ra - ża- ją - ceComment
-
Oj tam oj tam, ale Domarski na Wembley strzelił...Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
O urwał, ale baty. Po pierwszej bramce byłem dziwnie spokojny, że to wygrają. Nie pytajcie, dlaczego, bo udzielę metafizycznej odpowiedzi. Po drugiej zacząłem się bać, że dojdzie do 4:0. Po kontaktowej sądziłem, że wkrótce będzie remis, a w drugiej połowie zrobi się fajny mecz z wieloma sytuacjami z obu stron. Po trzeciej Ukraińców byłem już tylko wkurwiony. Początek 2 połowy jako taki, ale reszta to bieganina bez ładu i składu.Comment
-
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
-
To było żenujące widowisko.Kiszot od dawna pisze,że to patałachy ale to co pokazali z Ukrainą woła o pomstę do nieba.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Można być słabym piłkarsko, ale tu nie było zaangażowania. Izrael prawie wygrał wczoraj z Portugalią, która jest technicznie i szybkościowo 3 klasy wyżej, bo walczyli jak o życie.
Polska - 1 żółta kartka; Ukraina - 5."... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"Comment
Comment