Ten z 1997 roku
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
-
Wczorajszy mecz, w którym Robert Lewandowski wpakował cztery gole Realowi Madryt tylko pokazał, że jest on światowej klasy napastnikiem, a kto wie, czy nie najlepszym. Nie oszukujmy się na wzajem, ale w BVB wiedzą, jak Lewy gra i potencjał jego gry jest wykorzystywany. Szkoda, że Lewy nie gra tak dobrych spotkań w reprezentacji, ale nie ma co się dziwić.
Przecież mamy tylu zdolnych i młodych piłkarzy pokroju Wolskiego, Glika, czy nawet Milika, a te potencjały nie są odpowiednio wykorzystywane przez Fornalika.Comment
-
Trener ma latać po boisku i grać za zawodników? Przeciez to nie trener źle podaje, popełnia błedy i nie trener niecelnie strzela. To właśnie gra polskiej trójki wczoraj jest mocnym argumentem za tezą, że w reprezentacji kraju nie chce im się po prostu starać.Comment
-
Przecież byli powoływani. Nie można mylić nieodpowiedniego wykorzystania od braku motywacji i zaangażowania w grze.Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.Comment
-
Trener ma latać po boisku i grać za zawodników? Przeciez to nie trener źle podaje, popełnia błedy i nie trener niecelnie strzela. To właśnie gra polskiej trójki wczoraj jest mocnym argumentem za tezą, że w reprezentacji kraju nie chce im się po prostu starać.
Może byli powoływani, ale zauważ, że Milik został powołany sześciokrotnie do reprezentacji strzelając jednego gola, a ten gracz jest bardzo dobrym napastnikiem tylko nasi ludzie nie umieją tego talentu wykorzystać. Tak samo w przypadku Borysiuka, Rybusa, Łukasika i Koseckiego, a nawet Teodorczyka. To są młodzi piłkarze, którzy bardzo dużo potrafią i zamiast dać im się szansę wykazać, to Fornalik woli powoływać starszych.Comment
-
Jeśli mówimy o personaliach, to przede wszystkim brakuje nam klasycznej 10, czyli rozgrywającego z prawdziwego zdarzenia. Niestety w nowoczesnej piłce bez takiego piłkarza daleko się nie zajedzie.What's the matter Lagerboys... Afraid you might taste something?Comment
-
Tak trochę inaczej. W New York Times w dziale sport/soocer cięgle na górze znajduje się artykuł http://www.nytimes.com/2013/04/26/sp...tml?ref=soccer gdzie 3 gol Roberta L. jest opisany: the third goal was a masterpiece combining his size, his technical quality and his single-minded nature of a born striker...
They did not so much lose him as be tricked by him. He used the sole of his shoe to drag the ball back along the turf and then, almost as if he ignored the presence of his two opponents, he turned and lashed his shot against the underside of the bar and into the goal.
W skrócie: mistrzostwo, użył podeszwy buta żeby ich wykołować i strzelił.
To może nie ten wątek, przepraszam, ale muzyka, a przede wszystkim panowie chwalą Roberta (diamenty w podeszwach jego butów).
Comment
-
Comment
-
Oczywiście na papierze Bayern jest lepszy, ale właściwie Real też był. A finał trochę jak
derby rządzi się swoimi prawami.POLAKIEM jestem i dobre
PIWO nie jest mi obce...Comment
-
Po wczorajszym meczu Bayernu z BVB Klopp poruszył temat przyszłych transferów i zdziwiło mnie to, że chce on sprowadzić napastnika Manchesteru United Edine Dzeko. Wydaje mi się, że skończy się na gadaniu i nie dojdzie do transferu bośniackiego napastnika.Comment
-
Napastnika Manchesteru City, a nie United. W sumie czemu nie, chłop kariery w Anglii nie zrobił, a w Bundeslidze szło mu bardzo dobrze.JEDNO PIVKO NEVADI!Comment
-
Wydaje mi się, że opcja z Dżeko nie jest taka głupia. Koleś sprawdzał się Bundeslidze idealnie i gra bardziej uniwersalnie od Lewego. Jeśli Borussia zdecydowałaby się na opchnięcie naszego reprezentanta, Bośniak byłby dobrym następcą.What's the matter Lagerboys... Afraid you might taste something?Comment
-
Comment
Comment