Byłem na meczu, atmosfera super, choć spotkanie takie sobie jeżeli chodzi o poziom, zbyt duża presja i nerwowość, żeby drużyny pokazały pełnię swoich możliwości, więc wyszedł taki klasyczny - jakby to powiedzieli komentatorzy - mecz walki. Za to zwycięstwo Legii w pełni zasłużone. A na koniec aż miło było patrzeć jak ekipa z Poznania, która przez cały mecz skupiała się niemal non stop na bluzganiu na Legię zamiast dopingować swoją drużynę, siedziała cichutko jak niepyszna w swoim sektorku
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
-
Byłem na meczu, atmosfera super, choć spotkanie takie sobie jeżeli chodzi o poziom, zbyt duża presja i nerwowość, żeby drużyny pokazały pełnię swoich możliwości, więc wyszedł taki klasyczny - jakby to powiedzieli komentatorzy - mecz walki. Za to zwycięstwo Legii w pełni zasłużone. A na koniec aż miło było patrzeć jak ekipa z Poznania, która przez cały mecz skupiała się niemal non stop na bluzganiu na Legię zamiast dopingować swoją drużynę, siedziała cichutko jak niepyszna w swoim sektorku
Niezmiernie irytuje mnie po raz kolejny jednak Kosecki, bo co z tego, że jest szybki i gra z pomysłem jak co chwile próbuje wymuszać faule, pada jak panienka a sam chamsko wjeżdża z bara w rywali.
Doping Legii z perspektywy telewizora miażdżący, plus za transparent/flagę o braciach, którzy za więziennym murem.Comment
-
Zobaczymy w pierwszej rundzie Ligi Mistrzów. Znowu będzie łomot z jakimś Azerbejdżanem.
Oglądałem z ciekawości ten mecz, choć aspiracje tych drużyn zni mnie grzeją, ani ziębią. Ale mniejsza z tym. Zawsze jak widzę polską ligę, mam wrażenie, że grają na dwukrotnie większym boisku niż inne ligi europejskie. Przebiegnięcie całego boiska wzdłuż wymaga dłuższej chwili, a po 15 minutach meczu kopacze byli tak zmachani, jakby biegali w kisielu.Comment
-
P.S. Piszę to jako chłodny obserwator, nie będący po żadnej ze stron.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Zobaczymy w pierwszej rundzie Ligi Mistrzów. Znowu będzie łomot z jakimś Azerbejdżanem.
Oglądałem z ciekawości ten mecz, choć aspiracje tych drużyn zni mnie grzeją, ani ziębią. Ale mniejsza z tym. Zawsze jak widzę polską ligę, mam wrażenie, że grają na dwukrotnie większym boisku niż inne ligi europejskie. Przebiegnięcie całego boiska wzdłuż wymaga dłuższej chwili, a po 15 minutach meczu kopacze byli tak zmachani, jakby biegali w kisielu.
Nie widziałem jeszcze statystyk za ten mecz ale jesienny miał zbliżone (ilośc kilometrów przebiegniętych, sprintów itd.) parametry co mecz Borussi D z bodajże Schalke. Ale akurat 15 minut meczu było prowadzone w niezłym tempie
A dla Polonii szacunek za weryfikację pucharowych nadziei niektórych klubów.Comment
-
LEGIA na tronie LEGIA w podwójnej koronie!!!!!!!!!!!!!
P.S..........Comment
-
Inna sprawa, że Irek K. musi mieć naprawdę niezłe plecy, skoro od lat ciągnie swoje biznesy oszukując wszystkich dookoła. Ale cóż, jako swego czasu lokalny boss Platformy Obywatelskiej musi mieć niezłe haki na polityków. No i warto poczytać, czym swego czasu zajmowała się jego firma, Centrozap...Last edited by WojciechT; 2013-05-19, 11:07.Comment
-
"Problemy organizacyjne" w przypadku działalności osoby Ireneusza Króla to bardzo ładny eufemizm Tak jak wcześniej próbował zniszczyć GKS Katowice (którego jestem kibicem), tak teraz pewnie Polonię doprowadzi do upadku. A jej kibice - mimo tego, że ich ostrzegaliśmy - przyjęli go z otwartymi rękami w zamian za miejsca w radzie. A teraz budzą się z ręką w nocniku...
Inna sprawa, że Irek K. musi mieć naprawdę niezłe plecy, skoro od lat ciągnie swoje biznesy oszukując wszystkich dookoła. Ale cóż, jako swego czasu lokalny boss Platformy Obywatelskiej musi mieć niezłe haki na polityków. No i warto poczytać, czym swego czasu zajmowała się jego firma, Centrozap...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
-
Co do tego ile tej kasy wykładał, a ile mówił, że wykłada to pytanie do bardziej zorientowanych.
Ale zmiany trenerów co dwa mecze, to już inna sprawa i raczej to wynikom drużyny nie służyło...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
-
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, bilety na Polonię będą tańsze.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
Comment