Wiem, że się nie znam. Obejrzałem jednak cały mecz do końca i jestem dziwnie spokojny, że z drużyną, która umie jako tako grać w piłkę, Legia dostanie łomot.
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Na szczęście na tym samym programie co mecz Legii za chwilę będzie kolejny odcinek"07 zgłoś się"bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Błaszczykowski wg Turków: http://www.youtube.com/watch?feature...&v=OVEax35ike8Comment
-
Kto ma wiedzieć ten wie ale może są zainteresowani niezorientowani.
Pezetpeenowski raport organizacji meczów http://www.pzpn.pl/index.php/Federac...ow-Raport-PZPNComment
-
Włączam skróty, klikam pierwszy z brzegu, patrzę: zawodnik w białej koszulce podchodzi do rogu, a z trybun płynie "strzelcie kurwom gola". Nie wiedziałem, że Lechia ma kosę z Barcą. A może to zgoda z Realem? W każdym razie poważna sprawa, inaczej kurwy by przecież nie leciały. KMWTW, ja nie.Comment
-
Comment
-
Włączam skróty, klikam pierwszy z brzegu, patrzę: zawodnik w białej koszulce podchodzi do rogu, a z trybun płynie "strzelcie kurwom gola". Nie wiedziałem, że Lechia ma kosę z Barcą. A może to zgoda z Realem? W każdym razie poważna sprawa, inaczej kurwy by przecież nie leciały. KMWTW, ja nie.
Against modern football!
PS. Mecz piłkarsko całkiem niezły. Wynik i gra Lechii to dla mnie spora niespodzianka.Comment
-
Comment
-
Ludzie! Dajcie spokój. Przecież taki event (bo mecz to za duże słowo) za kasę to typowa ustawka. Gawiedź za sporą kasę musi mieć zabawę. Bardziej to przypominało wrestling niż piłkę. A dywagacje czy drużyna X wypadła lepiej niż drużna Y w meczu ze znacznie słabszą drużyną Z nie maja sensu. To tylko zabawa. Jak ktoś na trybunach się na to nabrał i śpiewał głupoty to jego problem.
A dziś był mecz o stawkę. W pierwszej połowie Molde narzuciło niesamowite tempo i stłamsiło Legię (szczególnie do strzelenia bramki) ale okazało się że nie są w stanie grać w takim tempie. I zostali skarceni. Zazwyczaj tak się przegrywa awans w pucharach. Ale kelnerzy to nie są. Gra w zeszłym sezonie w grupie LE i dwa zwycięstwa z VFB świadczą o jakości na poziomie europejskim.
No ale na LM trzeba będzie chyba jeszcze rok poczekać (a może 2).Last edited by bayern71; 2013-07-31, 20:22.Comment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
Comment