przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Na pewno nie powinno być tak, że drużyna od kilku lat grająca regularnie w pucharach jest przez kilkadziesiąt minut sparaliżowana stresem w meczu z jakimś Molde (z całym szacunkiem). Jeśli chcą grać w LM, muszą radzić sobie z presją. No, ale nie wiadomo, czy chcą.Comment
-
Plan został wykonany - bramki nie strzelili.
Legia pokazała, że 75 miejsce Polski w rankingu FIFA jest jak najbardziej zasłużone. Bylejakość, nieudolność, buractwo i zwykła głupota.
Nie nadaję się na sędziego, bo za te ich machanie łapami po każdym gwizdku wywaliłbym ich po kolei z boiska.Comment
-
Legia pokazała, że 75 miejsce Polski w rankingu FIFA jest jak najbardziej zasłużone. Bylejakość, nieudolność, buractwo i zwykła głupota.
Nie nadaję się na sędziego, bo za te ich machanie łapami po każdym gwizdku wywaliłbym ich po kolei z boiska.Last edited by bayern71; 2013-08-08, 08:01.Comment
-
Nie nadaję się na sędziego, bo za te ich machanie łapami po każdym gwizdku wywaliłbym ich po kolei z boiska.Comment
-
No Krzysia posniosło trochę ale naprawdę szału nie widać. Ciężko będzie L pogodzić LE (LM) z naszą ligową szarzyzną. Z drugiej strony godnego rywala na horyzoncie nie widać.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.Comment
-
W poprzednich latach całkiem ładnie grająca Wisła efektownie wylatywała z pucharów. Może teraz się uda w inny sposób. Zresztą na tym etapie rok temu Śląsk dostał straszliwy oklep od Helsingborga (6:1 w dwumeczu). Więc progres jest.Comment
-
Oglądnąłem wczoraj pierwszy mecz polskiej drużyny po dłuższej przerwie. Legię dobrze kojarzę sprzed 2 lat jak ładnie grali w LE, wcześniej eliminując Spartaka. Wczoraj sprawiali wrażenie jakby chcieli grać podobną piłkę co kiedyś, ale nie za bardzo im to wychodziło. Kilka sztuczek technicznych, parę ładnych odbiorów i podań z pierwszej piłki zaraz zakłócały fatalne błędy w rozegraniu. Naprawdę ręce opadały jak wiele razy ktoś popisał się ładnym rozegraniem lub przejęciem, by 3 sekundy później wszystko zmarnować w totalnie prosty i głupi sposób - najczęściej podając do przeciwnika. Gruzin idzie z kontrą, wybiega mu partner po prawej na wolne pole, na "sam na sam", a ten podając kręci mu piłkę za plecy... Albo idzie atak prawą stroną, lewą wybiega 2 naszych, 1 obrońca Molde na środku i idzie proste lekkie podanie do tego obrońcy... Rzucało też się w oczy wykańczanie akcji w polu karnym na 1 kopyto - przerzut piłki na lepszą nogę, zamykam oczy i walę na bramę - może się uda. Wyglądało to jak kiedyś Wisła na Reymonta z Realem. Tylko tam był Real...MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta WrocławComment
-
Last edited by VanPurRz; 2013-08-08, 20:01."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Często śmieję się z mojego fatum polegającego na tym, że jak wychodzę na papieroska podczas meczu, to pada gol. No i dziś nastąpiła kumulacja Przed fajeczką było 2-1 dla Śląska Wrocław. Po fajce wynik zmienił się na 3-2 dla Śląska...
Dobry, dynamiczny mecz. Dużo akcji. Szkoda, że polskie zespoły tak mało rozgrywają spotkań na takim poziomie. Do euforii jednak mi daleko i bardzo sceptycznie podchodzę do kariery Śląska w europejskich rozgrywkach...
Edyta: aktualnie jest 3-3 Mogłem nie krakać...Last edited by chemmobile; 2013-08-08, 21:34.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609Comment
-
5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
No jak, różnica czasu pomiędzy obiema bramkami to 5 minut - typowa fajkowa przerwa Martwi mnie to, że dwie ostatnie bramki dla Belgów padły w trakcie "rozprężenia" w szeregach Śląska, co bardzo źle wróży w przypadku dalszej konfrontacji z drużynami zaprawionymi w europejskich bojach.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609Comment
-
Nie wiem, czy to prawda. Może tak, choć nie chce mi sie wierzyć. Ale ostatecznie będą inne atrakcje: http://wpolityce.pl/wydarzenia/59868...ja-satysfakcje
Gratulować? Czego?Comment
Comment