Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot
Wyświetlenie odpowiedzi
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bayern71 Wyświetlenie odpowiedziNo ale na LM trzeba będzie chyba jeszcze rok poczekać (a może 2).
Na pewno nie powinno być tak, że drużyna od kilku lat grająca regularnie w pucharach jest przez kilkadziesiąt minut sparaliżowana stresem w meczu z jakimś Molde (z całym szacunkiem). Jeśli chcą grać w LM, muszą radzić sobie z presją. No, ale nie wiadomo, czy chcą.
Comment
-
-
Plan został wykonany - bramki nie strzelili.
Legia pokazała, że 75 miejsce Polski w rankingu FIFA jest jak najbardziej zasłużone. Bylejakość, nieudolność, buractwo i zwykła głupota.
Nie nadaję się na sędziego, bo za te ich machanie łapami po każdym gwizdku wywaliłbym ich po kolei z boiska.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziPlan został wykonany - bramki nie strzelili.
Legia pokazała, że 75 miejsce Polski w rankingu FIFA jest jak najbardziej zasłużone. Bylejakość, nieudolność, buractwo i zwykła głupota.
Nie nadaję się na sędziego, bo za te ich machanie łapami po każdym gwizdku wywaliłbym ich po kolei z boiska.Last edited by bayern71; 2013-08-08, 08:01.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziPlan został wykonany - bramki nie strzelili.
Nie nadaję się na sędziego, bo za te ich machanie łapami po każdym gwizdku wywaliłbym ich po kolei z boiska.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bayern71 Wyświetlenie odpowiedziPlan wykonany. Przyp.....nie się do Legii po meczu zrealizowane. Gratulacje.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziNo Krzysia posniosło trochę ale naprawdę szału nie widać. Ciężko będzie L pogodzić LE (LM) z naszą ligową szarzyzną. Z drugiej strony godnego rywala na horyzoncie nie widać.
Comment
-
-
Oglądnąłem wczoraj pierwszy mecz polskiej drużyny po dłuższej przerwie. Legię dobrze kojarzę sprzed 2 lat jak ładnie grali w LE, wcześniej eliminując Spartaka. Wczoraj sprawiali wrażenie jakby chcieli grać podobną piłkę co kiedyś, ale nie za bardzo im to wychodziło. Kilka sztuczek technicznych, parę ładnych odbiorów i podań z pierwszej piłki zaraz zakłócały fatalne błędy w rozegraniu. Naprawdę ręce opadały jak wiele razy ktoś popisał się ładnym rozegraniem lub przejęciem, by 3 sekundy później wszystko zmarnować w totalnie prosty i głupi sposób - najczęściej podając do przeciwnika. Gruzin idzie z kontrą, wybiega mu partner po prawej na wolne pole, na "sam na sam", a ten podając kręci mu piłkę za plecy... Albo idzie atak prawą stroną, lewą wybiega 2 naszych, 1 obrońca Molde na środku i idzie proste lekkie podanie do tego obrońcy... Rzucało też się w oczy wykańczanie akcji w polu karnym na 1 kopyto - przerzut piłki na lepszą nogę, zamykam oczy i walę na bramę - może się uda. Wyglądało to jak kiedyś Wisła na Reymonta z Realem. Tylko tam był Real...MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bayern71 Wyświetlenie odpowiedziPlan wykonany. Przyp.....nie się do Legii po meczu zrealizowane. Gratulacje.
Ale fakt liczy się awans/Last edited by VanPurRz; 2013-08-08, 20:01."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Często śmieję się z mojego fatum polegającego na tym, że jak wychodzę na papieroska podczas meczu, to pada gol. No i dziś nastąpiła kumulacja Przed fajeczką było 2-1 dla Śląska Wrocław. Po fajce wynik zmienił się na 3-2 dla Śląska...
Dobry, dynamiczny mecz. Dużo akcji. Szkoda, że polskie zespoły tak mało rozgrywają spotkań na takim poziomie. Do euforii jednak mi daleko i bardzo sceptycznie podchodzę do kariery Śląska w europejskich rozgrywkach...
Edyta: aktualnie jest 3-3 Mogłem nie krakać...Last edited by chemmobile; 2013-08-08, 21:34.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedzi
Edyta: aktualnie jest 3-3 Mogłem nie krakać...5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziPrzed fajeczką było 2-1 dla Śląska Wrocław. Po fajce wynik zmienił się na 3-2 dla Śląska...Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
No jak, różnica czasu pomiędzy obiema bramkami to 5 minut - typowa fajkowa przerwa Martwi mnie to, że dwie ostatnie bramki dla Belgów padły w trakcie "rozprężenia" w szeregach Śląska, co bardzo źle wróży w przypadku dalszej konfrontacji z drużynami zaprawionymi w europejskich bojach.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedzi... Dobry, dynamiczny mecz...
Gratulować? Czego?
Comment
-
Comment