Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio
Wyświetlenie odpowiedzi
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
-
-
Z dwumeczu z Rumunami wynika, że Legia nawet przez minutę nie powąchała możliwości awansu. Tak, przez moment nie było wyniku promującego do fazy grupowej. Nie pisze tego żeby pokazać wyższość Wisły, która zarówno z Panatą jak i APOELem przez długie minuty mogła czuć się szczęśliwcem. Nie, ja żałuję, że do 87 czy 91 minuty nie prowadziliście 2-1, żeby bramkę wyrównującą stracić na kilka minut przed ostatnim gwizdkiem. Dopiero wtedy poznalibyście żal i gorycz prawdziwej porażki.
Teraz życzę Legii i jej kibicom morderczych bojów w grupie LE a potem awansu do 1/16 finału. Na pewno wiecie dlaczego
Comment
-
-
Wcześniej Lech klękał przed litewskim chamem teraz Legia przed rumuńskim pastuchem ech te krajowe marne klubiki.
Dresiarnia musi odreagować swoje kompleksy stąd te ich prymitywne pokrzykiwania i czerstwe transparenty. A jak jakaś ekipa straci flagę i zarobi po liściu to wtedy płacz i pytania dlaczego MSZ nie interweniuje skoro bili naszych
Legia miała szanse, dała ciała, to taka typowa przypadłośc polskich klubów .Last edited by Demigod; 2013-08-28, 21:00.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziZ dwumeczu z Rumunami wynika, że Legia nawet przez minutę nie powąchała możliwości awansu.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziZ dwumeczu z Rumunami wynika, że Legia nawet przez minutę nie powąchała możliwości awansu. Tak, przez moment nie było wyniku promującego do fazy grupowej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziPowąchała - przez kilka minut rewanżu było przecież 0:0.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziJak nie jak tak? Przez pełne pięć minut meczu rewanżowego Legia utrzymywała rezultat gwarantujący awans do LM
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Demigod Wyświetlenie odpowiedziWcześniej Lech klękał przed litewskim chamem teraz Legia przed rumuńskim pastuchem ech te krajowe marne klubiki.
Dresiarnia musi odreagować swoje kompleksy stąd te ich prymitywne pokrzykiwania i czerstwe transparenty. A jak jakaś ekipa straci flagę i zarobi po liściu to wtedy płacz i pytania dlaczego MSZ nie interweniuje skoro bili naszych
Legia miała szanse, dała ciała, to taka typowa przypadłośc polskich klubów .JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika perłyfan Wyświetlenie odpowiedziOstatnie wydarzenia w skrócie ...JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziA gdzie rumuński cham?JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Demigod Wyświetlenie odpowiedziNo transparent jest srogi tylko frekwencja marna.JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziZ dwumeczu z Rumunami wynika, że Legia nawet przez minutę nie powąchała możliwości awansu. Tak, przez moment nie było wyniku promującego do fazy grupowej. Nie pisze tego żeby pokazać wyższość Wisły, która zarówno z Panatą jak i APOELem przez długie minuty mogła czuć się szczęśliwcem. Nie, ja żałuję, że do 87 czy 91 minuty nie prowadziliście 2-1, żeby bramkę wyrównującą stracić na kilka minut przed ostatnim gwizdkiem. Dopiero wtedy poznalibyście żal i gorycz prawdziwej porażki.
Teraz życzę Legii i jej kibicom morderczych bojów w grupie LE a potem awansu do 1/16 finału. Na pewno wiecie dlaczego
Niezależnie od antymozji wg mnie powinno się życzyć polskiej drużynie sukcesu w LM.
Inna sprawa, że skoro nie jest się w stanie pokonać "wiecznych" pretendentów, to z czym można uderzać o stałych uczestników LM.
Mierz siły na zamiary.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziJakie kibolstwo (fakt jestem kibol ) ja tylko odnoszę się do kolejności strzelanych bramek? Życzyć komuś awansu z grupy to źle?
Comment
-
Comment