Jest i oświadczenie prezydenta Sevilla FC:
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020 -
Z dwumeczu z Rumunami wynika, że Legia nawet przez minutę nie powąchała możliwości awansu. Tak, przez moment nie było wyniku promującego do fazy grupowej. Nie pisze tego żeby pokazać wyższość Wisły, która zarówno z Panatą jak i APOELem przez długie minuty mogła czuć się szczęśliwcem. Nie, ja żałuję, że do 87 czy 91 minuty nie prowadziliście 2-1, żeby bramkę wyrównującą stracić na kilka minut przed ostatnim gwizdkiem. Dopiero wtedy poznalibyście żal i gorycz prawdziwej porażki.
Teraz życzę Legii i jej kibicom morderczych bojów w grupie LE a potem awansu do 1/16 finału. Na pewno wiecie dlaczegoComment
-
Wcześniej Lech klękał przed litewskim chamem teraz Legia przed rumuńskim pastuchem ech te krajowe marne klubiki.
Dresiarnia musi odreagować swoje kompleksy stąd te ich prymitywne pokrzykiwania i czerstwe transparenty. A jak jakaś ekipa straci flagę i zarobi po liściu to wtedy płacz i pytania dlaczego MSZ nie interweniuje skoro bili naszych
Legia miała szanse, dała ciała, to taka typowa przypadłośc polskich klubów .Last edited by Demigod; 2013-08-28, 21:00.Comment
-
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Wcześniej Lech klękał przed litewskim chamem teraz Legia przed rumuńskim pastuchem ech te krajowe marne klubiki.
Dresiarnia musi odreagować swoje kompleksy stąd te ich prymitywne pokrzykiwania i czerstwe transparenty. A jak jakaś ekipa straci flagę i zarobi po liściu to wtedy płacz i pytania dlaczego MSZ nie interweniuje skoro bili naszych
Legia miała szanse, dała ciała, to taka typowa przypadłośc polskich klubów .JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁYComment
-
Z dwumeczu z Rumunami wynika, że Legia nawet przez minutę nie powąchała możliwości awansu. Tak, przez moment nie było wyniku promującego do fazy grupowej. Nie pisze tego żeby pokazać wyższość Wisły, która zarówno z Panatą jak i APOELem przez długie minuty mogła czuć się szczęśliwcem. Nie, ja żałuję, że do 87 czy 91 minuty nie prowadziliście 2-1, żeby bramkę wyrównującą stracić na kilka minut przed ostatnim gwizdkiem. Dopiero wtedy poznalibyście żal i gorycz prawdziwej porażki.
Teraz życzę Legii i jej kibicom morderczych bojów w grupie LE a potem awansu do 1/16 finału. Na pewno wiecie dlaczego
Niezależnie od antymozji wg mnie powinno się życzyć polskiej drużynie sukcesu w LM.
Inna sprawa, że skoro nie jest się w stanie pokonać "wiecznych" pretendentów, to z czym można uderzać o stałych uczestników LM.
Mierz siły na zamiary.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
Comment