Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertos
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxNo i dojechali z tym 1:0 do końca, mieli kilka sytuacji na poprawienie wyniku, choć w końcówce było gorąco
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Ufff... Można było w pierwszej połowie rozstrzygnąć ten mecz i później do końca grac bez nerwów.
W drugiej połowie straszliwe nudy, więc nie wiem właściwie, dlaczego denerwowałem się podobnie jak podczas meczu z Niemcami na mistrzostwach.
Pomimo nieciekawej dla postronnego obserwatora gry można stwierdzić, że Leo jednak odmienił oblicze reprezentacji. Nie boją się rozgrywać i wręcz grać w dziada z przeciwnikiem, jest bardzo dużo aktywności w odbiorze piłki. No i ta młodzież - nie można było tak wcześniej, panowie ex-trenerzy kadry?Last edited by żąleną; 2006-11-16, 00:40.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perezMyśle, że tak(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Albeertos - nie dlatego, że są przeciwko tylko dlatego, że chcą ZNISZCZYĆ, doprowadzić do upadłości, wymazać itd.
O to chodzi.
ps. na nienawiść długo nie odpowiadam ale w pewnym momencie po przekroczeniu granicy odpowiadam nienawiścią. A taki Tomaszewski przy każdej okazji zieje nienawiścią do Widzewa.Last edited by zythum; 2006-11-16, 09:46.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertosTo jak wolisz - widzew i jednocześnie spocony janek i grajewski knur czy Widzew i Tomaszewski i Grajewski?Comment
-
Pinio - vlepki jeszcze są czy już zerwane?To inaczej miało być, przyjaciele,
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perezJeżeli to możliwe, to wolałbym : Widzew i spocony janek oraz knur. Nie bądźmy drobiazgowi .
Po Waszych wypowiedziach zaczynam zmieniać swój stosunek do Widzewa. Był neutralny, teraz już nie. Wiem ża Wam to wisi, mi zresztą też. Bez odbioru, nie mam zamiaru wylądować w Przechmielinach.Last edited by albeertos; 2006-11-16, 14:22.(_)>
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertosNie, to niemożliwe.
Po Waszych wypowiedziach zaczynam zmieniać swój stosunek do Widzewa. Był neutralny, teraz już nie. Wiem ża Wam to wisi, mi zresztą też. Bez odbioru, nie mam zamiaru wylądować w Przechmielinach.
ps. naprawdę wszystkich traktujesz z szacunkiem? nie masz ani jednej osoby o której wyrażasz się "brzydko"? Jeżeli nie masz to szczerze ci zazdroszczę ale jeżeli amsz to nie bądź hipokrytą i nie wymagaj ode mnie abym ładnie pisał o ludziach którzy robią/robili wszystko aby zniszczyć klub który znaczy dla mnie wiele.To inaczej miało być, przyjaciele,
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumA co widzisz złego w mojej wypowiedzi? Starałem się wyjaśnić dlaczego do Tomaszewskiego i Grajewskiego nie mogę podejść bez emocji, starałem się też wyjaśnić dlaczego ich nienawidzę i dlaczego nazywam ich spoconym jankiem i knurem.
ps. naprawdę wszystkich traktujesz z szacunkiem? nie masz ani jednej osoby o której wyrażasz się "brzydko"? Jeżeli nie masz to szczerze ci zazdroszczę ale jeżeli amsz to nie bądź hipokrytą i nie wymagaj ode mnie abym ładnie pisał o ludziach którzy robią/robili wszystko aby zniszczyć klub który znaczy dla mnie wiele....do Tomaszewskiego i Grajewskiego nie mogę...
Przynajmniej się staram mieć szacunek, nie piszę z premedytacją "legia, "widzew" czy inny "ryży boniek" chociaz dla mnie to przewalacz jakich mało. O hipokryzji się nie wypowiadam - najbliższy przykład prezentujecie Wy - vel "spocony janek i knur" oraz "Widzew zawsze z dużej"Last edited by albeertos; 2006-11-16, 15:45.(_)>
Comment