przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Obejrzałem mecz Legii z Zagłębiem i mogę stwierdzić - nie było żadnego karnego dla Legii i słusznie nie uznana bramka. Legioniści jak zwykle nie potrafią się przyznać , że byli po prostu słabsi.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pieczarku zmeń sobie podpis na wsciekly troll bo nikogo nie denerwujesz tylko sie osmeszasz festiwalem nienawisci i kiepskich zlosliwosci co do Widzewa i jego kibicow.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Comment
-
Po pierwsze, nic nie wspominałem o telebimie w Tomaszowie gdy cytowałem roboxa.
Po drugie, nie pisałem o świętowaniu w Tomaszowie, tylko u NAS, mając na myśli 'u nas w Widzewie'.
Po trzecie, świętowanie w Tomaszowie było.
Po czwarte, jesteś barani łeb i nie wcinaj mi się.Comment
-
Właśnie Michniewicz w TVN24 przyznał, że Smoliński był faulowany. Ktoś jeszcze wierzy w to, że wynik był uczciwy?
Siejewicz w gazeta.pl opowiada, że nie widział faulu obrońcy. Chyba powinien zrezygnować, skoro nie dostrzega dość sporego faceta z rękawicami na rękach.Comment
-
Nie ośmieszaj się.Zagłębie szło na mistrza a do Warszawy pojechało 1500 osób.
Górnik walczył o utrzymanie a do Gdyni pojechało 700 osób.
Bo tam nigdy odpowiedniej liczby osób nie było.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Właśnie Michniewicz w TVN24 przyznał, że Smoliński był faulowany. Ktoś jeszcze wierzy w to, że wynik był uczciwy?
Siejewicz w gazeta.pl opowiada, że nie widział faulu obrońcy. Chyba powinien zrezygnować, skoro nie dostrzega dość sporego faceta z rękawicami na rękach.
Arcy, poza tym nie widzieć faulu piłkarza, a nie widzieć samego piłkarza który to zrobił to spora różnica. Nie podejrzewam się o tak ewidentny brak logikiLast edited by albeertos; 2007-05-28, 10:16.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Trzymam za Was kciuki, ale uważajcie w Legnicy ... My to sobie o ten awans jeszcze jeden sezon powalczymy - chyba, żeby jakieś cuda... ale cudów już było dość, cała ta wiosna w naszym wykonaniu to jeden wielki cud...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Dosyć sensacyjna informacja (sensacyjna jak na standardy polskiej piłki nożnej) pojawiła się w internecie. Otóż Roger, niedoszły zdobywca gola w meczu Legia-Zagłębie przyznał się, że sfaulował obrońcę gości. Decyzja sędziego była prawidłowa.
Całośc tutaj:
Tego zachowania nigdy Rogerowi nie wybaczą kibice Legii. Zajrzyjcie sobie na stronę kibiców Legii http://www.legialive.pl/ i poczytajcie co oni sądzą o sędzim i jego decyzji z ostatnich minut spotkania. Roger bezczelnie zburzył im wyidealizowany obraz skrzywdzonej legii. Ciekawe, czy teraz znajdzie się chociaż kilku w miarę obiektywnych, którzy odszczekają swoje oskarżenia.Comment
Comment