Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy
Wyświetlenie odpowiedzi
przy piwie o piłce kopanej
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziMy? Czyli Arcy i ? Kibice czyli kto?
My - Arcy i jego osobista ślubna małżonka.
Comment
-
-
[QUOTE=Pucak;726010]Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mluk Wyświetlenie odpowiedziAutorzy pięknie prześwietlili p. Waltera, ale o konflikcie na linii SKLW-ITI nie mają pojęcia. Tylu przekłamań/niedopowiedzeń/bzdur nie czytałem dawno.
Możesz więcej wyjaśnić ?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziBywali nazywani bikiniarzami, gitami, dresami, kibolami...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziKibice - ludzie którzy chodzą na mecze, wyścigi, walki itp. Co tydzień, raz w miesiącu, lub rzadziej. Na ogół kupują bilety, często zostawiają na stadionach lub w halach dodatkowe pieniądze (koszulki, gadżety, kiełbaski, napoje, popcorn). Nigdy nie demolują infrastruktury, nie biją się ani z innymi kibicami, ani z policją. Na mecze nie zabierają noży, pałek, kastetów. Na widok kibica innej drużyny nie doznają zaćmienia mózgu. Potrafią docenić przeciwnika, nie obrzucając go epitetami: k...., p....... Część z nich nie rozszyfruje skrótu ChWDP (HWDP też nie), nie zna przyśpiewki "J.... policję/PZPN".
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedzi
My - Arcy i jego osobista ślubna małżonka.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziTen tekst nie powstał z miłości "GP" do Legii ani kibiców, ale po to, aby raz jeszcze przyłożyć Walterowi.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziKurde,Ty to wszystko musisz rozszyfrować.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziMiędzy innymi tym się różnimy.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Polska, Austria, Niemcy i Chorwacja... może być ciekawie"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziMy? Czyli Arcy i ? Kibice czyli kto?"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedziPolska, Austria, Niemcy i Chorwacja... może być ciekawieŻycie na trzeźwo jest nie do przyjęcia!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedziPolska, Austria, Niemcy i Chorwacja... może być ciekawie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedziJuz kiedyś to napisałem ale bardzo mi sie to spodobało więc powtórzę: szacunek dla piknika - kibole do śmietnika.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedziPolska, Austria, Niemcy i Chorwacja... może być ciekawieMRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
Mamy szczęście do gospodarzy. Najpierw Korea, później Niemcy, a teraz Austria. No ale jak to powiedział Leo, każdy z każdym może wygrać i dlatego mamy szansę, nie tylko my będziemy tracić punktyJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziCzekam sobie teraz, aż Kiszot napisze, że Polonia Bytom nie powinna grać w OE.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziNa ostatnim meczu, łącznie z przyjezdnymi z Białegostoku, było 1000 osób.
Zgadzam się,że ilość jest "oszałamiająca" ale zobacz na frekwencje w innych meczach i dodaj do tego,że Polonia gra jako gospodarz w innym mieście.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Comment